Pasarin, la politie pentru droguri

0

Vedeta de televiziune Cosmina Pasarin a fost ‘saltata’ de politie din parcarea unui club de fite din Mamaia, in urma cu 11 zile, pentru consum de stupefiante. Grupul din care facea parte si Cosmina le-a atras atentia oamenilor legii pentru ca erau suspect de bine dispusi. Aveau si motive: analizele la care au fost supusi acestia au scos la iveala faptul ca se drogasera cu Ecstasy.

Dupa ce a petrecut toata noaptea de 11 spre 12 august prin cluburile de fite din statiune, Cosmina si cativa amici de-ai ei au fost luati in vizor de politistii constanteni din cauza comportamentului ciudat pe care il aveau, caracteristic persoanelor care consuma stupefiante.

Totul s-a intamplat in parcarea din fata clubului ‘La Mania’ din Mamaia. Oamenii legii au gasit asupra unei tinere din gasca Cosminei o pastila si jumatate de Ecstasy, ambele stantate cu logo-ul Ferrari. Acesta a fost motivul pentru care fostul iepuras Playboy si cei patru amici ai tinerei vedete au fost trimisi in fata procurorului, care a hotarat ca suspectii sa fie testati pentru a se stabili daca au consumat sau nu droguri. ‘Au fost dusi la spitalul judetean, iar testele de urina au aratat ca acestia consumasera amfetamina’, ne-au declarat surse din cadrul IPJ Constanta. Cosmina nu a patit nimic pentru ca legea nu mai pedepseste consumul, ci doar detinerea drogurilor. Asa se face ca numai tanara asupra careia au fost gasite pastilele de Ecstasy s-a ales cu un dosar penal.

Are o viata tumultuoasa

Dupa terminarea emisiunii ‘Vara ispitelor’, care a consacrat-o, Cosmina Pasarin s-a cuplat cu George Vintila, cu care a avut o relatie de cativa ani. Cosmina a pozat in revista Playboy, a jucat intr-un sitcom la Antena 1 si intr-un serial la Kanal D. De un an are o relatie cu DJ Pagal, cu care urmeaza sa se casatoreasca, barbatul cerand-o de nevasta in urma cu cateva luni. Pana la inchiderea editiei, Cosmina nu a putut fi contactata .

Alte VIP-uri prinse cu stupefiante

In 2004, Dan Eduard Mihai, fiul revolutionarului Dan Iosif, a fost arestat. Tanarul de 24 de ani, poreclit ‘Cristos’, facea parte dintr-o retea internationala de traficanti de droguri.

Procesul in care Ion Ion Tiriac, fiul magnatului Ion Tiriac, este acuzat de consum de droguri se rejudeca, dupa ce acesta a fost, la un moment dat, achitat. Principalul martor care a depus marturie impotriva lui Tiriac jr e Robert Mircea Sandu, nepotul presedintelui FRF, Mircea Sandu.

Robert a fost condamnat la cinci ani de inchisoare pentru trafic cu stupefiante. El sustine ca i-a vandut ‘marfa’ lui Tiriac jr.

Tudor Sisu a ajuns, anul acesta, pentru a doua oara in puscarie sub acuzatia de trafic si consum de droguri. Cantaretul hip-hop a fost arestat alaturi de alte 26 de persoane.

Articol semnat de Cristian Burcioiu,Izabela Ionita,Monica Stan

Sursa: Ziarul Libertatea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *