LIKE la pagina pentru a continua!emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup

Arhivă Stiri


Tuesday, September 26, 2017

Paris Hilton, dezmostenita!

Multimilionara starleta americana Paris Hilton a fost taiata de pe lista mostenitorilor bunicului sau William Barron Hilton, conducatorul imperiului hotelier Hilton.

Potrivit „Daily Mail”, omul de afaceri a hotarat s-o scoata din testament din cauza comportamentului ei nesabuit si socant, care a lasat o pata rusinoasa pe blazonul respectatei familii.

Vedeta va pierde 50 de milioane de dolari, insa cu toate acestea este putin probabil sa aiba probleme financiare. Showbizul i-a adus bani frumosi, revista „Forbes” estimand veniturile sale totale pe anul trecut la 7 milioane de dolari.

Potrivit unor surse citate de cotidianul britanic „Daily Mail”, Paris Hilton are toate sansele sa ajunga cat de curand la un castig anual de patru ori mai mare decat suma castigata in 2006.

Si-a scos casa la vanzare

Pe de alta parte, starleta si-a scos la vanzare la sfarsitul saptamanii trecute luxoasa vila in stil spaniol din Hollywood. Vila, construita in 1926, care are patru dormitoare, patru sali de baie, un spatios apartament pentru oaspeti si un birou extrem de modern, poate fi achizitionata la pretul de 4,25 milioane de dolari.

Purtatorul de cuvant al vedetei, Elliot Mintz, nu a fost insa prea darnic cu informatiile. El a confirmat numai ca imobilul a fost scos la vanzare, dar nu a suflat o vorba despre locuinta in care se va muta Paris. Banii pe care i-a castigat starleta nu au scutit-o insa de dezaprobarea propriului sau bunic.

de Maria Vladescu
integral in EvZ

Evenimentul Zilei, 01 aug 2007
Comment Form

  • Carlos: Ai nevoie de un împrumut? Ați căutat unde să obțineți un împrumut? Ați
  • Voyance 2017: En effet, cette réalisation est une vraie merveille, merci pour cet article en
  • benjamin: Misiunea noastră este să descoperim o soluție câștigătoare pentru toate pr
  • 86Lettie: I have noticed you don't monetize your website, don't waste your traffic, you c
  • Claudia: Bună ziua domnu Gigi! Ma numesc Claudia și am 21de ani și 3 fetite și locui
Click Now!