Vrea o casa plina de femei daca castiga la LOTO …

0

In general, cei care au bani stiu ca acestia nu vin singuri, ci trebuie sa te zbati pentru ei. Exista, totusi, si o categorie de milionari care au fost cuprinsi de isteria jocului de Loto. Acestia au bagat sume mari in combinatii, iar in aceasta seara asteapta sa vada daca au umflat potul cel mare: peste opt milioane de euro.

Milionarul Cristian Tantareanu nu si-a mai incercat pana acum norocul la Loto, dar, cand a aflat miza pusa in joc in aceasta saptamana, s-a hotarat sa joace. El si-a luat ceva bani si a mers la o agentie Loto din Otopeni, unde a extras numerele. ‘Nu am niste numere favorite, am mers la noroc. Am cheltuit in jur de 1.500 de lei pe bilete. Daca o sa castig, o sa divortez, imi dau afara nevasta si copiii si o sa-mi construiesc o casa ca a lui Hugh Hefner, patronul Playboy, pe care o sa o umplu cu femei-iepuroaice’, ne-a declarat Tantareanu.

Milionarul din Paradisul Verde a jucat pe primul bilet 12 numere cu 132 de variante si pe cel de-al doilea – 16 numere cu 112 variante. In total, cele doua bilete au costat peste 1.000 de lei. Tantareanu a mai jucat si un al treilea bilet impreuna cu redactorul si fotoreporterul ziarului Libertatea si a spus ca in cazul unui castig, banii vor fi impartiti pe jumatate.

Numerele pe care a mizat Tantareanu pe toate cele trei bilete sunt: 2, 7, 11, 13, 14, 22, 23, 26, 32, 35, 36, 37, 39, 42, 45 si 48. Evident, nu toate combinatiile dintre acestea sunt castigatoare.

Chiar daca va castiga azi la Loto, Cristian Tantareanu va trebui sa scoata destul de multi bani pentru a-si ridica un imobil asemanator celebrului ‘Playboy Mansion’. Castelul din Los Angeles al lui Hugh Hefner are aproape 2.000 de metri patrati, o curte de 21.000 de metri patrati si este evaluat la 38 milioane de euro.

Are 22 de camere, o vinoteca, o gradina zoologica, o cascada, o piscina si un teren de tenis. Doar intretinerea anuala se ridica la aproape trei milioane de euro. La ‘Playboy Mansion’ se tin petrecerile unde te poti distra alaturi de cele mai sexy femei din lume. Patronul Playboy e celebru pentru ca are peste sapte amante in acelasi timp, pe care le alege dintre ‘playmate-uri’.

Daca va castiga, Irinel va dona 1.000.000 de euro

Irinel Columbeanu a fost atras de suma cu multe zerouri care se poate castiga astazi. ‘Nu am jucat niciodata in viata la Loto, dar saptamana aceasta am s-o fac’, ne-a marturisit omul de afaceri. Irinel se considera un om norocos, care a ajuns sa aiba in viata tot ce si-a dorit. Financiar sta cum nu se poate mai bine, iar pe plan sentimental, este la fel de implinit. Are o sotie tanara si frumoasa si, in plus, un copil pe care si l-a dorit atat de mult. Mai ramane acum sa vada daca norocul ii va surade si la Loto. Irinel nu s-a gandit inca in ce va investi banii daca va castiga, cert este insa ca va face si donatii. ‘Vom vedea daca voi castiga si apoi va spun ce fac cu ei. Cert este ca un milion din ei se vor duce pe donatii’, ne-a mai declarat milionarul.

Romanita Iovan isi va pune fiul de zece luni sa extraga numerele norocoase.

Desi nu este o impatimita jucatoare la Loto, creatoarea de moda Romanita Iovan a declarat ca de aceasta data isi va incerca norocul si va juca. ‘Este o miza mare pusa in joc, peste 8 milioane de euro reprezinta ceva, insa din cate stiu eu, toti cei care au castigat de-a lungul timpului sume mari de bani au avut ulterior numai necazuri. Banii nemunciti nu aduc niciodata noroc, parca ar fi blestemati.

Cu toate acestea, o sa joc si am sa-l pun pe Albert sa extraga numerele, iar daca o fi sa castige, am sa donez o parte unor camine de batrani’, a declarat Romanita. Albert a implinit de curand zece luni si creatoarea ii va serba un an de viata la Dubai, unde pregateste o superpetrecere. Pana atunci insa, aceasta isi va prezenta la inceputul lunii septembrie o colectie de rochii de seara la festivalul de moda de couture de la New York.

Ei nu vor juca azi la Loto

S.O. Vantu
Varsta: 51 ani
Avere: 750 milioane euro
Dan Sucu
Varsta: 44 ani
Avere: 65 milioane euro

Gigi Becali
Varsta: 49 ani
Avere: 800 milioane euro

Silviu Prigoana
Varsta: 44 ani
Avere: 70 milioane euro

Adrian Sarbu
Varsta: 52 ani
Avere: 85 milioane euro

George Copos
Varsta: 54 ani
Avere: 300 milioane euro

Articol semnat de Mirela Dinica,Izabela Ionita
Sursa: LIBERTATEA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *