Andreea Marin va avea fetita

0

Andreea Marin si Stefan Banica jr au aflat: vor avea fetita. Vedeta TVR va naste in Romania si isi va boteza fiica Violeta, in memoria mamei sale care a murit cand ea avea doar noua ani.

‘Vom avea o fetita si ne gandim sa o botezam Violeta, in amintirea mamei mele’, ne-a declarat ieri, emotionata, Andreea Marin.

‘Se pare ca nimic nu e intamplator pe lumea asta: fara sa stie cand sunt nascuta, medicul m-a anuntat ca data preconizata a nasterii va fi 22 decembrie, chiar de ziua mea!

Sigur ca e o data subiectiva, totusi, pentru ca viata nu respecta intotdeauna aritmetica medicilor, dar am simtit aceasta veste frumoasa ca fiind de bun augur si mi-a adus odata in plus un motiv de fericire’, ne-a mai

povestit aceasta. Vedeta TVR este hotarata sa nasca in Romania, ea avand mare incredere in medicii de la noi din tara.

Nici pe plan profesional, Andreei nu-i merge rau. De curand, ea a fost in Statele Unite ale Americii, la Los Angeles, impreuna cu sotul ei pentru a participa la realizarea unei productii facute de un regizor din America Latina.

Frumoasa prezentatoare are si o veste buna pentru fanii ei care s-au obisnuit s-o vada in fiecare sambata. In ciuda faptului ca va fi aproape de nastere, ea promite ca va reveni pe 22 septembrie cu un nou sezon al Surprizelor.
Integral in Libertatea

Libertatea, Tatiana Solomon, 03 aug 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *