Jessica Biel se bucura de atentia barbatilor

0

Actrita Jessica Biel a declarat ca i-a placut ca a fost singura femeie din noul sau film, deoarece s-a bucurat de toata atentia barbatilor. Starul sexy, care in momentul de fata are o relatie cu Justin Timberlake, s-a bucurat de lipsa competitiei feminine in timp ce filma “I Now Pronounce You Chuck And Larry”, alaturi de actorii Adam Sandler si Kevin James.

“Cu siguranta te bucuri de foarte multa atentie. Toti baietii au devenit “fratii mai mari”, aveau grija de mine in fiecare zi. Cand nu exista nici o fata, nu este competitie – esti unul dintre baieti” a declarat actrita pentru revista OK!.

Jessica, in varsta de 25 de ani, a specificat ca trebuie sa fie atenta chiar si atunci cand isi sufla nasul in public deoarece s-ar putea sa fie vreun fotograf ascuns pe undeva, asteptand sa o fotografieze, potrivit lse.co.uk.

“Cand ies din casa dimineata insotita de cateii mei, cineva se ascunde printre tufisuri cu o camera, in alta parte este altcineva cu o alta camera si inca unul cu o camera video si ma gandesc, oare lenjeria mea intima imi iese din pantaloni?”, declara Jessica, care este de parerea ca nu iti mai poti sufla nasul linistit pe strada “Nu iti sufla nasul, doar mergi”, a spus actrita.

HotNews.ro, Andreea Ghinea, 01 aug 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *