Cream a fost data afara de la Kanal D

0

Fetele frumoase din muzica romaneasca nu duc lipsa de propuneri din partea televiziunilor, producatorii mizand pe formele lor voluptoase. Cu toate acestea, multe dintre cantaretele care au incercat o cariera in televiziune au dat chix. Ultimul exemplu este Cream, care nu a beneficiat la Kanal D decat de un contract pe o perioada determinata.

Claudia, alias Cream, a ajuns printr-o imprejurare norocoasa la carma emisiunii “Telezvon”, de la Kanal D, inlocuind-o, de fapt, pe Andreea Antonescu, a carei prestatie a fost indelung criticata.

Fara a avea experienta in acest domeniu, Cream s-a descurcat onorabil in cele aproximativ patru luni, cat a durat contractul ei pentru aceasta emisiune de barfe din viata mondena a fotbalistilor. Referitor la motivele pentru care “Telezvon” nu se mai difuzeaza, Claudia ne-a declarat: “Am luat o pauza de filmari in luna august si urmeaza ca din septembrie sa incepem un nou sezon”.

Emisiunea ei a avut audiente modeste

Pe de alta parte, reprezentantii Kanal D s-au rezumat sa afirme ca emisiunea a fost scoasa din grila de programe deoarece Claudia a beneficiat de un contract pe o perioada determinata si ca, momentan, nici un alt proiect de la Kanal D nu o include si pe Cream.

Cu toate acestea, surse din cadrul postului sustin ca “Telezvon” a avut parte de audiente foarte mici, iar producatorii au decis sa nu o mai difuzeze. Au existat si zvonuri conform carora Cream ar fi pretins mai multi bani, acesta fiind si unul dintre motivele pentru care contractul ei nu a mai fost prelungit.

Click, 01 aug 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *