LIKE la pagina pentru a continua!emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup

Arhivă Stiri


Sunday, August 20, 2017

Victoria Beckham si Katie Holmes nu lasa bacsis

Victoria Beckham si noua sa prietena, Katie Holmes au suparat o chelnerita dupa ce au refuzat sa ii lase bacsis. Membra formatiei “Spice Girls” si actrita din “Batman Begins” au luat impreuna pranzul la un restaurant in Hollywood, dar nu au fost foarte darnice cu personalul restaurantului.

Baltimore Sun relateaza ca dupa ce au achitat nota de plata, care dupa parerea lui Katie a fost mare, cele doua nu au lasat bacsis chelneritei, asa cum este obiceiul in America.

Cand fata a incercat sa se duca dupa cele doua staruri, a fost oprita de garzile de corp ale Victoriei, potrivit lse.co.uk.

Cantareata, in varsta de 33 de ani, care s-a mutat de curand in Los Angeles cu sotul David si cu cei trei copii ai lor, este cunoscuta ca fiind o persoana cumpatata cu banii, in ciuda milioanelor de dolari pe care le are in banca.

Fotbalistul David Beckham afirma ca sotia sa este foarte sensibila cand vine vorba de cheltuirea banilor, “Victoria este cea care imi spune ‘Nu poti plati pentru asta’. Este cea care imi spune sa nu mai fiu asa prostut”.

“Imi spune intr-un restaurant sa iau o sticla de vin mai ieftina, de aceea ii spun ca este 15 £, cand de fapt este mai mult.”, a spus David.

HotNews.ro, Andreea Ghinea, 27 iul 2007
Comment Form

  • Claudia: Bună ziua domnu Gigi! Ma numesc Claudia și am 21de ani și 3 fetite și locui
  • Harry Felix: Përshëndetje, Shumë falënderime janë sinqerisht të sinqerta, Z. / Znj K
  • david: Aveți nevoie de un împrumut de 2% pentru a vă anula datoriile / facturile sau
  • Tatiana: Ma numesc Tatiana, nascuta la 18.05.1986. Daca e posibil Dl Becali sa imi expedi
  • coconu florin: coconuflorin@yahoo.com Email-ul meu. In mesajul de mai sus nu-l pusesem.
Click Now!