LIKE la pagina pentru a continua!emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup

Arhivă Stiri


Monday, October 23, 2017

Prima emisiune a Victoriei Beckham in SUA, criticata dur in presa

Toate eforturile Victoriei Beckham pentru a seduce media americana dupa ce s-a stabilit, in urma cu cateva zile, la Los Angeles impreuna sotul sau, vedeta fotbalului David Beckham, au inceput cu stangul.

Emisiunea sa “Victoria Beckham: Coming to America”, care trebuia sa debuteze luni ca o miniserie de emisiuni a fost redusa de canalul NBC la un program de o ora.

In plus, Victoria a fost acuzata ca, in timpul emisiunii a avut o atitudine mult prea binevoitoare si ca a fost obsedata de autopromovare, scrie presa americana de marti.

Programul sau a fost prezentat ca “un salt in lumea Victoriei pentru a scoate in evidenta, intre altele, simtul umorului si stilul sau fara pereche”, dar nu a convins sub nicio forma media americana, scrie The New York Post.

Publicatia adauga: “Ramanem cu gura cascata in fata unor asemenea oameni care ne iau drept imbecili”.

New York Times o numeste pe Victoria Beckham, o persoana “putin celebra”, mai mult sau mai putin cunoscuta, deseori fotografiata de presa britanica.

Criticile continua si in Times care scrie: “pare simpatica si ai putea zice ca are simtul umorului, dar nu e suficient pentru a atrage interesul publicului”.

David Beckham si sotia sa au ajuns in Statele Unite in 13 iulie. Fotbalistul englez, care a ajutat luna trecuta echipa Real Madrid sa castige titlul in Spania, va juca la echipa Los Angeles Galaxy. Debutul sau va avea loc pe data de 21 iulie, in meciul cu Chelsea.

Familia Beckham sta intr-o vila din Beverly Hills, in valoare de 22 milioane de dolari si ii are ca vecini pe Tom Cruise si Katie Holmes.

HotNews.ro, C.N.A., 17 iul 2007
Comment Form

  • Jean Carlos: Aveți nevoie de un împrumut de urgență pentru a vă plăti facturile, a înc
  • Carlos: Ai nevoie de un împrumut? Ați căutat unde să obțineți un împrumut? Ați
  • Voyance 2017: En effet, cette réalisation est une vraie merveille, merci pour cet article en
  • benjamin: Misiunea noastră este să descoperim o soluție câștigătoare pentru toate pr
  • 86Lettie: I have noticed you don't monetize your website, don't waste your traffic, you c