LIKE la pagina pentru a continua!emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup

Arhivă Stiri


Tuesday, December 12, 2017

Patruleasa, cea mai sexy din lume

Revista FHM a demonstrat cu probe ca romanilor nu le plac femeile maritate. In cea de-a opta editie a topului “Cele mai sexy 100 de femei din lume”, vedete precum Monica Columbeanu, Nicoleta Luciu sau Andreea Raicu se afla in cadere libera dupa ce s-au cuplat cu barbati celebri.

Gusturile cititorilor FHM s-au schimbat radical de la un an la altul. Daca, in 2006, in varful topului s-a aflat Monica Columbeanu, ultima editie a clasamentului “Cele mai sexy 100 de femei din lume” o are in prim-plan pe Simona Patruleasa. In varsta de 32 de ani, prezentatoarea stirilor sportive de la Antena 1 a reusit astfel sa bifeze un succes personal, dupa cateva nereusite in cariera.

Simona a tintit postul de prezentatoare a Festivalului Callatis, insa acesta i-a fost suflat de actuala iubita a lui Cristi Chivu, Adelina Elisei, prezenta si ea in top 100 FHM, pe pozitia 83. Pe locul 100 se afla actrita de origine mexicana Salma Hayek.

In ciuda bustului impresionant, Nicoleta Luciu se pare ca nu mai are nici un efect asupra publicului masculin, vedeta PRO TV situandu-se abia pe pozitia 88, fiind devansata de blonde celebre: Iulia Vantur (locul 74), Andreea Spataru (46), Andreea Banica (30) si Cristina Rus (29).

O surpriza in Top 100 FHM este absenta Andreei Marin, “Zana Surprizelor” iesind complet din fanteziile romanilor dupa casatoria cu Stefan Banica Jr. Prezente fierbinti mai sunt Oana Zavoranu (35), Andreea Raicu (28), Ileana Lazariuc (9).

de Alina Bucsain

Click, 06 iul 2007
Comment Form

  • BARRY: aveți nevoie de un credit de urgență prin e-mail acum: barryhonestloancompany
  • voyance gratuite par mail rapide: Penso, e attraverso tutti gli articoli, che tu abbia padroneggiato il tuo sogget
  • voyance Email: Record eccellente, continua in questo modo
  • Marius: Buna ziua domnu Gigi, Mă numesc Marius și aș vrea dacă puteți să mă aju
  • RecenziiReale: O colega de munca mi-a recomandat acest produs, dupa ce avusesem o disputa pe te