Maria Marinescu, despre divortul de Tiriac Jr.

0

In numarul din august al revistei “The One”, Maria Marinescu incearca sa demonteze lucrurile care s-au spus despre ceea ce s-a intamplat intre ea si Ion Ion.

“Nu regret nimic. In general imi asum deciziile pe care le iau. Nu cred ca cineva are dreptul sa ne judece faptele. A fost un lucru pe care amandoi am simtit nevoia sa-l facem la momentul respectiv si l-am facut.

Oricum, noi suportam consecintele si nu cred ca e problema altcuiva decat a nostra”, a precizat inca doamna Tiriac, nume pe care il va pierde in momentul in care se va pronunta divortul, in data de 18 septembrie.

Se pare ca designerul nu va pastra numele sotului, tinand cont de faptul ca mariajul s-a incheiat dupa un timp atat de scurt.

O relatie curata

Surprinsa neplacut de scenariile care au aparut in presa pe marginea mariajului cu juniorul Tiriac, Maria uita, probabil, ca, intr-un moment neinspirat, fiul miliardarului Ion Tiriac a anuntat public, in emisiunea Mihaelei Radulescu, intentia de a se casatori, lucru care a echivalat intr-o anumita masura cu o invitatie transmisa presei.

“Toate scenariile care s-au vehiculat in presa sunt foarte departe de adevar. Lucrurile stau mult mai simplu si mai pur decat vor ei sa creada”, neaga astfel

Maria Marinescu informatiile conform carora ar fi incheiat un mariaj de pe urma caruia spera sa-si rotunjeasca veniturile sau, o alta varianta, s-ar fi casatorit cu fiul lui Tiriac pentru a-l ajuta pe acesta sa spele imaginea lui Ion Ion, abia scapat de ancheta din dosarul “Cocaina”.

Ziarul, Oana Maria Baltoc, 30 iul 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *