LIKE la pagina pentru a continua!emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup

Arhivă Stiri


Sunday, November 19, 2017

Legea pensiilor a fost depusa la Cotroceni spre promulgare

Legea pensiilor a ajuns, vineri, la Cotroceni pentru promulgare si se afla in analiza Deparlamentului legislativ, informeaza Administratia Prezidentiala. Seful statului anunta in urma cu doua zile ca nu va promulga legea pensiilor daca Guvernul nu ii va prezenta sursele financiare care sa acopere majorarea pensiilor.

Tot vineri, premierul a vorbit cu reprezentantii pensionarilor pentru a-i asigura ca exista resurse pentru majorarea veniturilor pensionarilor incepand cu anul viitor.

Deputatii au aprobat in unanimitate, saptamana trecuta propunerea legislativa a PSD de crestere a pensiilor. Legea prevede cresterea punctului de pensie, majorarea fiind de pana la 37,5% din salariul mediu brut pe economie de la 1 ianuarie 2008 si pana la 45% de la 1 ianuarie 2009. In proiectul initiat de PSD, majorarea era stabilita la 45% din salariul mediu brut.

Fondul Monetar International a criticat Romania privind planurile de a majora substantial pensiile, declarand ca aceasta decizie ar putea duce la amplificarea presiunilor inflationiste si la majorarea deficitului de cont curent.

HotNews.ro, D.G., 06 iul 2007
Comment Form

  • Marius: Buna ziua domnu Gigi, Mă numesc Marius și aș vrea dacă puteți să mă aju
  • RecenziiReale: O colega de munca mi-a recomandat acest produs, dupa ce avusesem o disputa pe te
  • Jean Carlos: Aveți nevoie de un împrumut de urgență pentru a vă plăti facturile, a înc
  • Carlos: Ai nevoie de un împrumut? Ați căutat unde să obțineți un împrumut? Ați
  • Voyance 2017: En effet, cette réalisation est une vraie merveille, merci pour cet article en