LIKE la pagina pentru a continua!emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup

Arhivă Stiri


Monday, September 25, 2017

Legea pensiilor a fost depusa la Cotroceni spre promulgare

Legea pensiilor a ajuns, vineri, la Cotroceni pentru promulgare si se afla in analiza Deparlamentului legislativ, informeaza Administratia Prezidentiala. Seful statului anunta in urma cu doua zile ca nu va promulga legea pensiilor daca Guvernul nu ii va prezenta sursele financiare care sa acopere majorarea pensiilor.

Tot vineri, premierul a vorbit cu reprezentantii pensionarilor pentru a-i asigura ca exista resurse pentru majorarea veniturilor pensionarilor incepand cu anul viitor.

Deputatii au aprobat in unanimitate, saptamana trecuta propunerea legislativa a PSD de crestere a pensiilor. Legea prevede cresterea punctului de pensie, majorarea fiind de pana la 37,5% din salariul mediu brut pe economie de la 1 ianuarie 2008 si pana la 45% de la 1 ianuarie 2009. In proiectul initiat de PSD, majorarea era stabilita la 45% din salariul mediu brut.

Fondul Monetar International a criticat Romania privind planurile de a majora substantial pensiile, declarand ca aceasta decizie ar putea duce la amplificarea presiunilor inflationiste si la majorarea deficitului de cont curent.

HotNews.ro, D.G., 06 iul 2007
Comment Form

  • Carlos: Ai nevoie de un împrumut? Ați căutat unde să obțineți un împrumut? Ați
  • Voyance 2017: En effet, cette réalisation est une vraie merveille, merci pour cet article en
  • benjamin: Misiunea noastră este să descoperim o soluție câștigătoare pentru toate pr
  • 86Lettie: I have noticed you don't monetize your website, don't waste your traffic, you c
  • Claudia: Bună ziua domnu Gigi! Ma numesc Claudia și am 21de ani și 3 fetite și locui
Click Now!