Usher a contramandat nunta in ultimul moment

0

Cantaretul Usher a contramandat nunta cu Tameka Foster (insarcianta cu primul lor copil) in ultimul moment. Ceremonia de casatorie, care trebuia sa aiba loc in weekend, a fost anulata din cauza unor probleme familiale si a unor neintelegeri legate de organizarea evenimentului.

Potrivit people.com, o sursa a declarat: “Motivul principal pentru care nunta a fost contramandata a fost mama lui Usher, Jonetta Patton. Usher si Tameka au hotarat sa se casatoreasca in urma cu doua saptamani pentru ca nu doreau ca Tameka sa nasca inainte de nunta.”.

O alta sursa a spus: “Usher a fost cel care s-a razgandit. Cei doi nu au reusit sa ajunga la un acord in ceea ce priveste detaliile. Din cauza ca cei doi aveau idei diferite si niciunul nu a vrut sa renunte la ideea sa, au hotarat sa anuleze nunta.”.

Sambata, cu cateva ore inainte ca ceremonia sa aiba loc, reprezentatul lui Usher, Patti Webster a transmis urmatorul mesaj: “A fost anuntat astazi faptul ca nunta lui Usher Raymond IV cu Tameka Foster a fost anulata. Nu cunosc detaliile care au dus la luarea acestei decizii.”

HotNews.ro, S.B., 30 iul 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *