Andreea Raicu si Tudor Chirila – iubire cu stil

0

Dupa ce a sarbatorit implinirea varstei de 30 de ani alaturi de prieteni (18 iulie), Andreea Raicu a plecat impreuna cu iubitul ei, Tudor Chirila, solistul trupei Vama, intr-o vacanta in Palma de Mallorca:

“A fost prima vacanta petrecuta impreuna. Din pacate, a durat doar o saptamana pentru ca Tudor are foarte multe concerte”, spune vedeta.

Cei doi s-au cunoscut in urma cu sase ani, cand Andreea l-a avut invitat pe Tudor la cea de-a doua emisiune „Reuniune de clasa”: „A fost foarte dragut. Toata lumea stie despre el ca este un invitat imprevizibil.

Eu eram la inceputul carierei. Mi-a povestit de curand si m-a amuzat foarte tare ca toata lumea i-a spus: „Fii si tu mai bland, mai dragut, sa nu o sperii. Sa nu-i faci lucruri la care sa nu se astepte”„.

Practic, atunci s-a infiripat o relatie de amicitie intre cei doi: „Ne-am cunoscut la emisiune, am vorbit o perioada si am ramas in relatii bune. Ne-am intalnit apoi intamplator, iar in ultima vreme ne-am tot vazut, pentru ca aveam acelasi cerc de prieteni.

Am simtit ca avem multe preocupari comune, iar de anul trecut s-a intamplat sa formam un cuplu”.

Andreea marturiseste ca, „daca e cineva responsabil in relatie, eu sunt aceea. El este un artist. Nici nu cred ca i-ar sta bine sa fie responsabil”, spune ea zambind.

Vedeta marturiseste ca se va simti cu adevarat implinita atunci cand isi va intemeia o familie: „Cred ca ma voi simti un om realizat in totalitate in momentul in care ma voi casatori si voi face un copil”.

Ea spune insa ca este devreme sa se gandeasca acum la casatorie si lasa lucrurile sa vina de la sine: „Deocamdata nu pot sa vorbesc despre asta pentru ca nu este cazul”.

„Televiziunea inseamna direct”

De curand am putut-o vedea pe Andreea in juriul unui concurs de modele, „Elite Model Look”, o competitie pe care vedeta Prima TV a castigat-o in urma cu 12 ani: „Am acceptat sa fiu in juriu pentru ca am o legatura sentimentala cu acest concurs. Mi-a facut placere.

Pe de alta parte nu-mi place sa fiu de cealalta parte a baricadei si sa le spun fetelor „esti buna, nu esti buna”, este o postura neplacuta”.

Pasiunea pentru moda a Andreei este bine-cunoscuta. In urma cu un an a lansat o colectie de haine in colaborare cu creatoarea de moda Irina Schrotter: „Ideea acestor haine este legata de stilul meu, sunt haine pe care le-as purta. Cand s-au facut eram acolo pentru ca am vrut sa ma reprezinte”.

In prezent, Andreea a facut o pauza din cauza programului incarcat, dar va reveni la toamna, alaturi de Irina, cu o noua colectie. Pe micul ecran o vom revedea pe Andreea incepand din toamna, in postura de prezentator al emisiunii „Megastar”, ajunsa la cel de-al doilea sezon.

Desi a prezentat emisiuni de divertisment si reality-uri, pentru ea cel mai important este „ca emisiunea sa fie in direct. Pentru mine asta inseamna televiziune, pentru ca te face sa dai tot ce-i mai bun din tine. Indiferent ce se intampla, trebuie sa intri la ora fixa si e o tensiune care-mi place foarte mult”.

Recunoaste ca numele Andreea Raicu este o marca si chiar una „foarte mare, pe care am construit-o de-a lungul timpului”.

Evenimentul Zilei, 30 iul 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *