Jolie l-a amenintat pe Pitt ca il va parasi

0

Angelina Jolie l-a amenintat pe Pitt ca il va parasi, dupa ce a descoperit ca acesta a mers impreuna cu fetita lor sa se intalneasca cu fosta lui sotie, Jennifer Aniston, informeaza monstersandcritics.com.

O sursa a declarat pentru revista Star: “Angelina s-a suparat foarte tare, rar am mai vazut-o atat de nervoasa. Tipa foarte tare la Brad. I-a spus ca daca o mai duce o singura data pe Shiloh pentru a i-o arata lui Jennifer, relatia lor va lua sfarsit.”.

Se pare ca Brad i-a spus Angelinei sa mearga impreuna cu el si cu fiica lor sa ia pranzul la Jennifer acasa, insa aceasta a refuzat.”. Angelina considera ca Aniston incearca sa intervina in relatia ei cu Brad.

Sursa a mai declarat: “Angelinei nu-i venea sa creada. L-a intrebat pe Brad cum a putut sa faca asa ceva si de ce o umileste in acest fel. Insa acesta i-a spus ca nu s-a intamplat nimic, doar au luat pranzul impreuna. Angelina i-a spus: “Jen are satisfactie. Nu iti dai seama? Tine legatura si cu mama ta. Tot ce mai lipseste e sa se mute cu noi.””.

Luna trecuta Aniston s-a intalnit cu mama lui Pitt, Jane. Dupa aceasta intalnire, Angelina a amenintat-o pe Jane ca daca nu va pune capat intalnirilor cu Jennifer, ii va interzice sa o mai vada pe Shiloh.

HotNews.ro, S.B., 17 iul 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *