James Blunt si-a “vandut” sora pe eBay

0

Cantaretul James Blunt a fost atat de dependent de licitatiile pe internet, incat la un moment dat si-a vandut sora vitrega pe internet. In momentul de fata, aceasta este logodita cu cel care a castigat licitatia.

James a declarat intr-un interviu pentru revista GQ: “Cea mai hazlie vanzare a fost ce in care mi-am vandut sora pe eBay”, informeaza lse.co.uk.

“Asteptam lansarea primului meu album si vandusem cam tot ceea ce detineam pe eBay. Eram dependent.”

Cantaretul a povestit cum a ajuns sa isi vanda sora pe internet: “Intr-o zi cand m-am intors acasa, sora mea plangea pentru ca nu avea cu ce sa ajunga la o inmormantare in Irlanda. Avioanele nu circulau pentru ca angajatii erau in greva, sezonul bac-ului se terminase, iar trenurile nu circulau in acea zona.

Asa ca am postat urmatorul anunt pe eBay: ‘Domnisoara suparata caut cavaler in armura lucitoare. Sunt disperata sa ajung la o inmormantare in sudul Irlandei, asa ca va rog sa ma ajutati!”

“Ofertele au curs, iar tipul care a castigat avea un elicopter. El a dus-o in zbor pana la inmormantare. Aceasta intamplare a avut loc acum trei ani, iar anul acesta ei se vor casatori.”

HotNews.ro, Andreea Ghinea, 10 iul 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *