LIKE la pagina pentru a continua!emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup
Arhivă Stiri

Sunday, September 19, 2021

Gigi Becali a oferit Armatei, la schimb, un teren pe care nu era proprietar

Gigi Becali a vandut blana ursului din padure in celebrul schimb de terenuri cu Armata. Astfel, la data efectuarii ofertei, familia Becali nu era proprietara terenului respectiv. Culmea e ca si Ministerul Apararii Nationale avea probleme cu proprietatea, in sensul ca terenul acestuia era reven?dicat in instanta de catre Rasidescu Marius si Carol.

Aceste informatii au fost dezvaluite abia in urma unei actiuni judiciare neprevazuta de lege si initiata de fostul ministru al Apararii Victor Babiuc, implicat la randul sau in acest dosar penal.

Judecarea plangerii lui Victor Babiuc a scos insa la iveala o serie de nereguli necunoscute din acest caz intrucat, daca urmarirea penala efectuata la Parchet este secreta, sedintele de judecata sunt publice.

Astfel, din analiza actelor prezentate instantei de judecata de catre procurori, rezulta ca “schimbul de terenuri s-a efectuat cu incalcarea legii in sensul ca terenul oferit la schimb de Ministerul Apararii Nationale nu era proprietatea acestuia, ci in administrare, proprietar de drept fiind statul roman”.

De asemenea, tot ca aspect de nelegalitate, anchetatorii au retinut “ca s-a efectuat schimbul de terenuri in conditiile in care terenul oferit in schimb de la Stefanestii de Jos se afla in litigiu, fapt semnalat in raportul Ministerului Apararii Nationale nr. A 3555 din 6.04.1999.

In acest raport se specifica faptul ca terenul de la ferma Rosia a fost supus revendicarilor si ca numitii Rasidescu Marius si Carol sunt in proces cu Ministerul Apararii Nationale, proces aflat pe rolul Tribunalului Municipiului Bucuresti”.

Un alt motiv de nelegalitate semnalat de procurori se refera la faptul ca “sotii Becali au oferit la schimb terenuri pe care nu erau proprietari la data ofertei”.
Integral in Gandul

Gandul, Gabriela Stefan, 11 iul 2007Comment Form

  • coconu florin: Buna ziua. Sunt din Braila si am 37 de ani. De 22 de ani sunt dependent de caru
  • sorin: Buna seara,stiind ca suntei un om cu mare credinta in dumnezeu,si un familist co
  • Bogdan: Multumesc mult, chiar ma ajuta mult site-ul :)
  • Corina: Buna ziua. Am o biblie foarte veche pe care am obtinut-o cu greu in urma unui vi
  • mircea tocaciu: ASI DORI SA VORBESC CU DOMNIA SA SI SA-I MULTUMESC CE AFACUT PENTRU STEAUA SINT