LIKE la pagina pentru a continua!emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup
Arhivă Stiri

Saturday, September 18, 2021

Patruleasa, cea mai sexy din lume

Revista FHM a demonstrat cu probe ca romanilor nu le plac femeile maritate. In cea de-a opta editie a topului “Cele mai sexy 100 de femei din lume”, vedete precum Monica Columbeanu, Nicoleta Luciu sau Andreea Raicu se afla in cadere libera dupa ce s-au cuplat cu barbati celebri.

Gusturile cititorilor FHM s-au schimbat radical de la un an la altul. Daca, in 2006, in varful topului s-a aflat Monica Columbeanu, ultima editie a clasamentului “Cele mai sexy 100 de femei din lume” o are in prim-plan pe Simona Patruleasa. In varsta de 32 de ani, prezentatoarea stirilor sportive de la Antena 1 a reusit astfel sa bifeze un succes personal, dupa cateva nereusite in cariera.

Simona a tintit postul de prezentatoare a Festivalului Callatis, insa acesta i-a fost suflat de actuala iubita a lui Cristi Chivu, Adelina Elisei, prezenta si ea in top 100 FHM, pe pozitia 83. Pe locul 100 se afla actrita de origine mexicana Salma Hayek.

In ciuda bustului impresionant, Nicoleta Luciu se pare ca nu mai are nici un efect asupra publicului masculin, vedeta PRO TV situandu-se abia pe pozitia 88, fiind devansata de blonde celebre: Iulia Vantur (locul 74), Andreea Spataru (46), Andreea Banica (30) si Cristina Rus (29).

O surpriza in Top 100 FHM este absenta Andreei Marin, “Zana Surprizelor” iesind complet din fanteziile romanilor dupa casatoria cu Stefan Banica Jr. Prezente fierbinti mai sunt Oana Zavoranu (35), Andreea Raicu (28), Ileana Lazariuc (9).

de Alina Bucsain

Click, 06 iul 2007Comment Form

  • coconu florin: Buna ziua. Sunt din Braila si am 37 de ani. De 22 de ani sunt dependent de caru
  • sorin: Buna seara,stiind ca suntei un om cu mare credinta in dumnezeu,si un familist co
  • Bogdan: Multumesc mult, chiar ma ajuta mult site-ul :)
  • Corina: Buna ziua. Am o biblie foarte veche pe care am obtinut-o cu greu in urma unui vi
  • mircea tocaciu: ASI DORI SA VORBESC CU DOMNIA SA SI SA-I MULTUMESC CE AFACUT PENTRU STEAUA SINT