LIKE la pagina pentru a continua!emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup

Arhivă Stiri


Tuesday, December 12, 2017

Adriana invata pozitii pentru sex

Antrenorul starurilor de la Hollywood, Radu Teodorescu, a venit in Romania. Ocazia nu a putut fi ratata de Adriana Bahmuteanu, care s-a prezentat si ea la antrenamente.

Cum sexul este cel mai la-ndemana sport, Bahmu s-a interesat de noutati in materie de pozitii. Prietena sa, Dana Savuica, i-a “vandut” cateva ponturi.

Cele doua vedete s-au intalnit ieri la sala de fitness din Bucuresti a lui Radu, unica in Europa. Daca Dana Savuica este o clienta fidela a locului, Adriana a vrut sa incerce pentru prima data metoda celebrului antrenor. in timpul exercitiilor pentru abdomen, spate si respiratie, Bahmu si-a exprimat dorinta de a afla metode de sex, pentru gravide. Dana Savuica a sarit sa o ajute cu sfaturi: “Pozitia pe la spate e fumata. Acum trebuie sa incercati pozitia lotus, fata in fata sau el dedesubt”, spune frumoasa blonda, care considera ca femeile gravide sunt cele mai sexy. “O femeie trebuie sa se simta cel mai bine in pat, pentru ca acolo detine controlul asupra barbatului. si cum in pat trebuie sa te simti cel mai bine in pielea ta, e foarte important sa te ingrijesti, sa mergi la sala”, adauga Dana.

Sotia lui Prigoana marturiseste ca nu prea se da in vant dupa antrenamente si nici sotul sau nu e interesat de silueta. “Eu mai degraba ma duc la sala de mese decat la sala de fitness. Acum fac sport o data pe saptamana, ca sa nu ma anchilozez, asta combinat cu yoga. Prigoana mananca slanina cu ceapa la 12 noaptea, insa are si el un maseur si un kinetoterapeut care vine acasa, dar atat”, se destainuie Bahmu.

Silviu refuza prostituatele

Silviu Prigoana e un familist convins. Aflati intr-un voiaj in Amsterdam- orasul placerilor, Adriana a vrut sa-i faca o surpriza si sa-i ofere iubitului ei o ora in compania unei prostituate de lux culese din celebrul cartier “Red District”. Spre stupoarea ei, Adriana s-a lovit de un refuz categoric din partea milionarului, care nu a vrut sa-si cheltuie banii pe distractii neortodoxe .

Sursa: Click!, 23 Iunie 2007
Comment Form

  • BARRY: aveți nevoie de un credit de urgență prin e-mail acum: barryhonestloancompany
  • voyance gratuite par mail rapide: Penso, e attraverso tutti gli articoli, che tu abbia padroneggiato il tuo sogget
  • voyance Email: Record eccellente, continua in questo modo
  • Marius: Buna ziua domnu Gigi, Mă numesc Marius și aș vrea dacă puteți să mă aju
  • RecenziiReale: O colega de munca mi-a recomandat acest produs, dupa ce avusesem o disputa pe te