Jessica Alba – cea mai sexy eroina de film

0

Actrita americana Jessica Alba a fost desemnata cea mai sexy eroina de film. Potrivit The Sun, actrita in varsta de 26 de ani a castigat premiul pentru interpretarea rolului Sue Storm in “Fantastic Four”. Sondajul realizat in randul americanilor a fost organizat de o firma de publicitate, rezultatele fiind reflectate de intreaga presa americana.

“Mi-a placut sa joc personajul unei femei cu un caracter tare si care nu isi foloseste doar sex appeal-ul pentru a merge inainte”, a declarat Jessica Alba pentru publicatia LA Times.

In ceea ce priveste personajul sau, Jessica a spus ca “sunt cu adevarat cea mai puternica dintre toti pentru ca in acest film eu detin si puterile celorlati”.

Locul al doilea in top a fost ocupat de Jennifer Garner, pentru interpretarea lui Elektra in Daredevil/Elektra, iar pe locul al treilea a iesit Halle Berry pentru Storm in X-men. Locurile 4 si 5 au fost ocupate, la egalitate, de Helen Slater (rolul Supergirl din filmul cu acelasi nume) si Alicia Silverstone (rolul Batgirl din filmul ‘Batman & Robin’).

Cel mai sexy barbat a fost desemnat Hugh Jackman, pentru rolul Wolverine in filmul X-men, potrivit .thesun.co.uk.

HotNews.ro, Andreea Ghinea, 14 iun 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *