Paris Hilton, 45 de zile dupa gratii pentru ca a condus fara permis

0

Mostenitoarea imperiului hotelier Hilton, Paris, (26 de ani) isi va petrece 45 de zile dupa gratii, intr-o inchisoare din Los Angeles. Imbracata sobru, in costum si in camasa alba, Paris si-a cerut iertare, cu lacrimi in ochi, in fata judecatorilor. „Vreau sa stiti ca imi pare foarte rau. Si de acum inainte, voi fi foarte atenta la tot. Nu ma consider mai presus de lege” – a afirmat vedeta, citata de The Sun.

Paris Hilton a fost surprinsa de politisti ca a condus masina in timp ce avea permisul suspendat, relateaza site-ul Bang Showbiz. Ea a fost trasa pe dreapta pentru ca a condus fara faruri aprinse, moment in care politistii au descoperit ca are permisul suspendat.

Totodata, fortele de ordine i-au confiscat masina, un Bentley Continental GTC in valoare de 190.000 de dolari, pe care Paris a primit-o cadou de Craciun.

In ianuarie 2007, vedeta a fost judecata pentru conducerea unui autovehicul sub influenta alcoolului si a fost pusa sub supraveghere pentru o perioada de 36 de luni. Tot atunci, a obtinut si o condamnare la 90 de zile de inchisoare, cu suspendare.

HotNews.ro, D. Mihai, 05 mai 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *