LIKE la pagina pentru a continua!emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup
Arhivă Stiri

Sunday, September 26, 2021

911 Turbo Cabriolet, decapotabila care depaseste 300 de km/h

Porsche a facut publice primele imagini oficiale cu modelul 911 Turbo Cabriolet. Masina va ajunge in showroom-uri la inceputul lunii septembrie a acestui an si paseste in glaeria selecta a decapotabilelor care pot trece de bariera celor 300 de km/h.

Comunicatul oficial al Porsche anunta ca modelul Cabriolet ofera aceleasi performante ca si Coupe-ul 911 Turbo, gratie unor tuse de design care i-au mentinut gradul de aerodinamicitate, in ciuda topului textil mai voluminos. Cabrioletul este utilat in versiunea de serie cu propulsorul boxer in 6 cilindri si 3.6 litri, clasic deja pentru seria 911 Turbo.

Pentru ca 911 Turbo este in primul rand o sportiva veritabila, ea suporta o serie de optiuni care ii sporesc capacitatile de serie. De la cuplul de 620 de Nm, motorul poate ajunge usor la 680 de Nm cu ajutorul pachetului „Sport Chrono Turbo”.

Pentru a reduce timpul scurs de la 0 la 100 de km/h sub 4 secunde, Porsche ofera Cabrioletului 911 Turbo o cutie de viteze automata (Triptonic S). Decapotabila beneficiaza si de sistemul de tractiune integrala (AWD), componenta ce ii creste calitatile sportive pe strada, dar mai ales pe circuit.

In ciuda performantelor de invidiat, 911 Turbo Cabriolet are nevoie doar de aproape 13 litri de benzina la 100 de km, in regim combinat, consum similar coupe-ului.

Pentru ca decapotabila sa ii poata rasfata pe cei 4 pasageri cu razele soarelui, inginerii Porsche au fost nevoiti sa creasca ii greutatea cu aproximativ 70 de kg, prin adaugarea sistemelor de decapotare si prin rigidizarea caroseriei. Plafonul masinii se pliaza in maxim 20 de secunde.
integral StiriAuto.ro

StiriAuto.ro, 08 mai 2007Comment Form

  • coconu florin: Buna ziua. Sunt din Braila si am 37 de ani. De 22 de ani sunt dependent de caru
  • sorin: Buna seara,stiind ca suntei un om cu mare credinta in dumnezeu,si un familist co
  • Bogdan: Multumesc mult, chiar ma ajuta mult site-ul :)
  • Corina: Buna ziua. Am o biblie foarte veche pe care am obtinut-o cu greu in urma unui vi
  • mircea tocaciu: ASI DORI SA VORBESC CU DOMNIA SA SI SA-I MULTUMESC CE AFACUT PENTRU STEAUA SINT