Turcescu va conduce ziarul lui Vantu

0

In curand, ziarul Cotidianul va fi relansat sub o noua echipa de conducere editoriala. Astfel, incepand de luni, prezentatorul Robert Turcescu este director editorial al ziarului. Functia de redactor sef va fi ocupata de ziaristul Mihnea Maruta, pana in prezent consultant editorial al Cotidianului.

Conform managementului grupului Realitatea-Catavencu, noua conducere editoriala a Cotidianului va avea, ca principal obiectiv, stabilizarea la peste 30.000 de exemplare a tirajului mediu zilnic vandut.

Noul redactor sef, Mihnea Maruta (38 de ani), are 17 ani de experienta in presa, conducand in ultimii ani mai multe ziare locale si regionale. Conform comunicatului transmis de grupul Catavencu, incepand cu luna ianuarie a acestui an, Mihnea Maruta a fost consultant pe probleme editoriale si project manager al relansarii ziarului Cotidianul.

Robert Turcescu (32 de ani) are 14 ani de experienta in media. In prezent, Turcescu este realizator si prezentator al emisiunilor “100%” de la Realitatea TV si “Romania, in direct” de la Europa FM.

HotNews.ro, Liana Anghelescu, 16 apr 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *