LIKE la pagina pentru a continua!emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup

Arhivă Stiri


Saturday, August 19, 2017

Sheryl Crow: "Pamantul are nevoie de noi"

Starul Sheryl Crow a transmis un mesaj oamenilor din intreaga lume, spunand ca planeta noastra are nevoie de ajutorul nostru pentru a fi salvata, informeaza playful.com. Crow a cerut oamenilor sa reduca consumul de hartie igienica si de servetele pentru salvarea padurilor.

Recent, cantareata a sustinut un turneu de 11 concerte in diferite colegii, numit “Stop Global Warming College Tour”.

Primul concert l-a sustinut in urma cu doua saptamani la Universitatea Southern Methodist din Dallas, unde a transmis publicului urmatorul mesaj: “Planeta Pamant este un organism viu si atunci cand ea se imbolnaveste ne imbolnavim si noi.”

Sheryl Crow a fost insotita in aceasta campanie de salvare a planetei de Laurie David. Duminica, 22 aprilie, de Ziua Pamantului, cantareata a prezentat cateva solutii pentru stoparea incalzirii globale. “Cu toate ca ideile mele sunt intr-un stadiu redus de dezvoltare, in mintea mea ele ocupa un loc foarte important.

Una dintre solutii ar fi conservarea padurilor pentru ca de la ele primim oxigen. Pentru aceasta rog oamenii sa limiteze consumul de hartie igienica si de servetele.”

Laurie David a declarat: “Cred ca aceasta schimbare este una dintre cele mai urgente. Cu totii suntem vinovati pentru problema incalzirii globale si de aceea trebuie ca toti sa fim responsabili si sa incercam sa rezolvam aceasta problema.”

HotNews.ro, S.B., 24 apr 2007
Comment Form

  • Claudia: Bună ziua domnu Gigi! Ma numesc Claudia și am 21de ani și 3 fetite și locui
  • Harry Felix: Përshëndetje, Shumë falënderime janë sinqerisht të sinqerta, Z. / Znj K
  • david: Aveți nevoie de un împrumut de 2% pentru a vă anula datoriile / facturile sau
  • Tatiana: Ma numesc Tatiana, nascuta la 18.05.1986. Daca e posibil Dl Becali sa imi expedi
  • coconu florin: coconuflorin@yahoo.com Email-ul meu. In mesajul de mai sus nu-l pusesem.
Click Now!