Becali: “Mi-am sacrificat familia pentru a-l acoperi pe MM Stoica !”

0

Finantatorul Stelei, Gigi Becali, a declarat intr-o interventie telefonica la TV Sport ca despartirea de fostul manager general, Mihai Stoica, a fost una amiabila. “Ne-am strans mana si ne-am despartit prieteneste”, a spus patronul stelist.

Despre declaratiile contradictorii despre demisia sau demiterea lui Mihai Stoica, Becali a precizat, in stilul caracteristic, ca adevarul este undeva la mijloc. “Pentru el ar da bine sa se stie ca si-a prezentat demisia insa el era oricum dat afara, pentru ca tot Consiliul de Administratie a fost dat afara acum o luna. Si eu m-am dat afara pentru ca si eu am avut partea mea de vina, asa ca nu-i lezeaza cu nimic onoarea. Vineri, Adunarea Generala adica eu, a hotarat ca toata lumea sa fie data afara, din punct de vedere legal. A fost decizia corecta demiterea tuturor tinand cont de cati bani a bagat Steaua in transferuri iar Dinamo conduce cu 15 puncte in fata”, a adaugat Becali

“Stoica a facut, cu siguranta, si lucruri bune la Steaua. Cel mai bun lucru a fost ca a pus suflet, a facut cu pasiune ceea ce a facut si tocmai pentru aceste lucruri bune pe care le-am trait impreuna nu voi dezvalui ceea ce am avut sa-i reprosez. Oricum, nu este vorba despre netransferarea lui Lobont. Eu m-am bagat mereu pentru el cand a avut probleme. Mihai a contribuit la performantele Stelei si ii multumesc. Nu sunt multe reprosuri. Doar unul, dar nu il veti afla. Am tinut la el, a fost caun frate mai mic pentru mine, dar este ceva ce nu va pot spune. Nu o sa aflati niciodata ce i-am reprosat din moment ce eu mi-am sacrificat familia pentru a-l acoperi pe el. MM a facut o greseala grava si riscam sa dam de belea”, a mai spus finantatorul.

Despre viitorul gruparii din Ghencea, Gigi Becali a precizat ca din vara vor mai veni 2-3 oameni importanti in conducere. “Vor mai veni, cu siguranta, 2-3 persoane in conducere dar nu va pot spune deocamdata cine sunt pentru ca lucreaza prin alte parti”.

ProSport a anuntat înca de sambata, in exclusivitate, ca managerul general al Stelei, Mihai Stoica, urmeaza sa plece de la echipa.

Sursa: PROSPORT.RO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *