Mihai (Akcent) are salon de 100.000 de euro

0

Desi, la ora actuala, din muzica se traieste destul de bine in Romania, aproape toti cantaretii se gandesc ca acest domeniu nu este foarte sigur si, astfel, aleg sa-si investeasca banii in diverse afaceri care se dovedesc a fi mai mult sau mai putin profitabile.

Mihai, mezinul trupei Akcent, si-a deschis, anul trecut, impreuna cu Sorin, colegul sau de trupa, o agentie de manechine si fotomodele. Insa el a renuntat destul de repede la acest proiect, in favoarea unei alte idei de afacere care i-a suras mai mult: un salon de infrumusetare, care l-a costat aproximativ 100.000 de euro.

Toti acesti bani reprezinta economiile sale din concerte, caci, exact cum el a spus, nu-i place si nici nu a considerat rentabil sa se imprumute.

Mihai a inceput demersurile in vederea deschiderii acestui salon in toamna anului trecut si a reusit sa-l inaugureze abia acum cateva zile. “Timp de sapte luni de zile am muncit efectiv la amenajarea salonului. Am cumparat garsoniera si am amenajat-o exact dupa gustul meu si al prietenei mele. Amandoi am contribuit efectiv la construirea acestuia.

Daca ma vedeai cum caram sacii de ciment in spate…”, spune Mihai. Intr-adevar, efortul a meritat, caci el este extrem de multumit de rezultat.

Integral in Curentul

Curentul, 19 mar 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *