LIKE la pagina pentru a continua!emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup

Arhivă Stiri


Monday, August 21, 2017

Jocurile de noroc, reglementate in prima jumatate a lunii martie

Proiectul actului normativ de organizare si functionare a jocurilor de noroc va fi finalizat pana in a doua jumatate a lunii martie, informeaza un comunicat de presa al Ministerului de Finante. Oficialii Ministerului Finantelor Publice s-au intalnit luni cu reprezentantii pietei jocurilor de noroc pentru discutii pe marginea proiectului legii de organizare si functionare a jocurilor de noroc.

Vladescu considera insa ca Loteria Nationala trebuie sa-si pastreze pozitia de monopol, dupa care afirma ca doreste o lege echilibrata care sa nu favorizeze pe nimeni.

Vladescu imparte taxele dupa nuante etice

“Sunt cateva zone de actualitate care trebuie reglementate iar reglementarea trebuie sa aiba ca scop principal introducerea unui sistem care sa ne permita sa eliminam cat mai mult din evaziunea fiscala.

Nu cred ca jocurile de noroc sunt un domeniu ce ar trebui incurajat, ele fiind mai mult in partea viciilor decat in cea a nevoilor, dar admitand ca se situeaza in partea nevoilor imi doresc un act normativ echitabil pentru actorii din aceasta piata”, a declarat Sebastian Vladescu, ministrul finantelor publice.

Loteria Nationala – monopol care “nu trebuie sa favorizeze pe nimeni”

Vladescu a adaugat ca Loteria Nationala trebuie sa-si pastreze zona ei de monopol pe jocurile loteristice, dupa care adauga ca “aceasta lege nu trebuie sa fie in favoarea nimanui si nici in defavoarea cuiva.”
Ministrul de Finante a concluzionat ca-si doreste o propunere de lege echilibrata si care sa elimine cat mai mult evaziunea fiscala.

HotNews.ro, Bogdan Asaftei, 05 mar 2007
Comment Form

  • Claudia: Bună ziua domnu Gigi! Ma numesc Claudia și am 21de ani și 3 fetite și locui
  • Harry Felix: Përshëndetje, Shumë falënderime janë sinqerisht të sinqerta, Z. / Znj K
  • david: Aveți nevoie de un împrumut de 2% pentru a vă anula datoriile / facturile sau
  • Tatiana: Ma numesc Tatiana, nascuta la 18.05.1986. Daca e posibil Dl Becali sa imi expedi
  • coconu florin: coconuflorin@yahoo.com Email-ul meu. In mesajul de mai sus nu-l pusesem.
Click Now!