LIKE la pagina pentru a continua!emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup

Arhivă Stiri


Wednesday, October 18, 2017

Fiica presedintelui Bush va publica un roman

Una dintre fiicele gemene ale presedintelui american George W. Bush a scris o carte despre o mama adolescenta din America Centrala infectata cu virusul HIV.

Jenna Bush, in varsta de 25 de ani, va lansa in toamna romanul “Ana’s Story: A Journey of Hope” (“Povestea Anei: O calatorie a sperantei”) inspirat din munca ei ca voluntar intern la agentia UNICEF, unde a lucrat cu mai multi adolescenti din America Centrala si de Sud.

“Acei tineri se confrunta cu situatii extreme si sunt exclusi din societate, insa au un spirit puternic si o vointa incredibila de a reusi. Prin intermediul acestor povesti sper sa motivez adolescentii americani sa se gandeasca mai mult la alti tineri din lume”, a declarat Jenna Bush.

O parte din incasarile rezultate in urma vanzarilor vor fi donate UNICEF-ului.

Jenna, care a absolvit Universitatea din Texas, Austin, in 2004, avand ca specializare “Limba engleza”, a lucrat ca invatatoare la Washington, D.C., timp de un an si jumatate, dupa care s-a angajat ca voluntar intern pentru UNICEF in Panama.

Tanara si-a castigat o reputatie de petrecareata pe cand era la colegiu. Ea si sora sa geamana, Barbara, au fost puse sub acuzatie pentru consum de bauturi alcoolice, un lucru interzis minorilor.

Casa Alba a incercat sa le tina pe cele doua departe de lumina reflectoarelor. Totusi, surorile Bush au ajuns pe prima pagina a ziarelor, anul trecut, in noiembrie, dupa ce una dintre ele a fost jefuita intr-un restaurat din Argentina.

HotNews.ro, C. Marin, 07 mar 2007
Comment Form

  • Jean Carlos: Aveți nevoie de un împrumut de urgență pentru a vă plăti facturile, a înc
  • Carlos: Ai nevoie de un împrumut? Ați căutat unde să obțineți un împrumut? Ați
  • Voyance 2017: En effet, cette réalisation est une vraie merveille, merci pour cet article en
  • benjamin: Misiunea noastră este să descoperim o soluție câștigătoare pentru toate pr
  • 86Lettie: I have noticed you don't monetize your website, don't waste your traffic, you c