LIKE la pagina pentru a continua!emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup

Arhivă Stiri


Saturday, November 18, 2017

Doi giganti media isi unesc fortele impotriva YouTube

Doua retele de televiziune din Statele Unite, NBC Universal si Fox, isi vor uni fortele pentru crearea unui site pe care sa fie difuzate inregistrarile celor mai de succes emisuni realizate. Prin aceasta masura cele doua grupuri spera sa contracareze succesul imens de care se bucura YouTube, cel mai mare site de video-sharing din lume.

Initiativa se spera ca va permite NBC Universal si Fox sa controleze mai bine modul in care este difuzat pe internet continutul realizat.

Viacom vs. YouTube

YouTube se confrunta cu serioase probleme de copyright, gigantul media Viacom solicitand in instanta despagubiri de 1 miliard de dolari.

In plangerea formulata, Viacom sustine ca peste 160 de mii de clipuri pe care le detine au fost difuzate pe YouTube, fiind vizualiate de 1.5 miliarde de ori.

Expertii citati de BBC considera ca initiativa celor doua companii americane va fi urmata in scurt timp si de alte companii, care ar putea intra in aceasta alianta.

News Corporation, proprietarul Fox TV si al studiourilor de film 20th Century Fox, a precizat ca vor duce difuzarea de content video pe internet la un nivel superior.

„Pentru prima data, consumatorii vor primi ceea ce isi doresc- filmulete realizate profesionist, livrate direct in casa utilizatorului de internet”, a spus un oficial al News Corporation.
Analistii spun ca YouTube nu va suferi prea mult in urma manevrelor de pe piata intrucat utilizatorii sai apreciaza in aceeasi masura atat experienta sociala pe care o ofera site-ul, cat si continutul video oferit.
“E o piata care ofera mult spatiu pentru toti jucatorii” spune Richard Greenfield de la firma Pali Capital, citat de BBC.

HotNews.ro, Cristian Covaci, 23 mar 2007
Comment Form

  • Marius: Buna ziua domnu Gigi, Mă numesc Marius și aș vrea dacă puteți să mă aju
  • RecenziiReale: O colega de munca mi-a recomandat acest produs, dupa ce avusesem o disputa pe te
  • Jean Carlos: Aveți nevoie de un împrumut de urgență pentru a vă plăti facturile, a înc
  • Carlos: Ai nevoie de un împrumut? Ați căutat unde să obțineți un împrumut? Ați
  • Voyance 2017: En effet, cette réalisation est une vraie merveille, merci pour cet article en