LIKE la pagina pentru a continua!emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup
Arhivă Stiri

Sunday, September 19, 2021

Mihaela Radulescu, masini de 430 de mii de euro

Mihaela Radulescu este o impatimita a bolizilor, motiv pentru care nu rezista tentatiei de a-si adauga la colectia impresionanta de masini un model nou aparut. Daca in trecut a condus un Oltcit, ea poate fi vazuta acum la volanul ultimului model de Porsche Cayenne ce costa peste 100.000 de euro.

Mihaela a devenit o adevarata iubitoare a masinilor Porsche. Ea si-a achizitionat zilele trecute ultimul model de Porsche Cayenne Turbo pentru care a scos din buzunar aproximativ 100.000 de euro. Masina poate accelera de la 0 la 100 km/h in 5,1 secunde si atinge o viteza maxima de 275 km/h.

Ea mai are in garaj si modelul precedent al acestei masini, tot un Porsche Cayenne. Mihaela a fost printre primii posesori ai unei astfel de masini, pe care a achizitionat-o in toamna anului 2003. Vedeta a platit atunci aproape 100.000 de euro. Chiar daca e o masina de teren, aceasta poate atinge 100 de km in 7 secunde.

Pe langa masinile de teren marca Porsche, Mihaela mai are si un Porsche 911 Turbo de culoare alba, al carui pret se apropie de 150.000 de euro.

Vedeta de televiziune mai conduce si un Audi Q7, o alta masina aparuta in Romania de doar cateva luni. Ea este prima posesoare din Romania a intaiului SUV creat vreodata de Audi. Masina costa aproape 80.000 de euro.

Inainte de decembrie 1989, a facut taximetrie pe un Oltcit

Frumoasa Mihaela Radulescu a fost inainte de 1989 sofer de taxi. Ea conducea pe atunci un Oltcit. Vedeta nu a avut multa vreme atestatul necesar pentru a profesa meseria de taximetrist, insa acest lucru nu a impiedicat-o sa urce la volan. Soferita de taxi nu transporta insa decat femei si batrani.
Integral in Libertatea

Libertatea, 06 mar 2007Comment Form

  • coconu florin: Buna ziua. Sunt din Braila si am 37 de ani. De 22 de ani sunt dependent de caru
  • sorin: Buna seara,stiind ca suntei un om cu mare credinta in dumnezeu,si un familist co
  • Bogdan: Multumesc mult, chiar ma ajuta mult site-ul :)
  • Corina: Buna ziua. Am o biblie foarte veche pe care am obtinut-o cu greu in urma unui vi
  • mircea tocaciu: ASI DORI SA VORBESC CU DOMNIA SA SI SA-I MULTUMESC CE AFACUT PENTRU STEAUA SINT