LIKE la pagina pentru a continua!emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup
Arhivă Stiri

Sunday, September 20, 2020

Columbenii ne pregătesc „Botezul secolului”

Mai întâi a fost „Nunta secolului” – evenimentul prin care un om de afaceri de 50 de ani făcea, dintr-o fătucă de 19 ani, o femeie bogată. Apoi, prin ianuarie mai precis, a avut loc „Naşterea secolului” – procesul prin care Moni a devenit mămică. Acum însă, cei doi Columbeni ne pregătesc un nou eveniment „secular” pentru ei şi „specular” pentru televiziunea ce le transmite înregistrat şi în reluare viaţa…

Este vorba de procesul de creştinare a micuţei Irina „Columbina”, eveniment numit, cum oare altfel decât „Botezul secolului”. Conform spuselor tăticului, petrecerea va fi cel puţin la fel de grandioasă ca nunta de astă-vară, urmând a avea loc în luna mai a acestui an, la reşedinţa Columbenilor din Snagov.

La botez vor participa aproximativ 200 de invitaţi, prieteni, rude şi mai multe persoane din anturajul afaceristic al lui Irinel. Proaspătul tătic s-a hotărât şi asupra datei – 27 mai, aceasta fiind ziua de naştere a controversatului său tată. Mai mult, au fost aleşi şi naşii – un cuplu de prieteni foarte apropiaţi, originari din Grecia. „Ne-am hotărât în final pentru un partener de-al meu de afaceri cu soţia lui şi această idee a rămas în picioare”, a declarat Iri pentru cotidianul Gardianul.

Singura decizie care mai trebuie luată este în privinţa firmei care va urma să organizeze evenimentul. „În cazul unui eveniment mai complex, este mai bine să apelezi la o firmă specializată. Ne-am gândit deja la mai multe astfel de companii. Suntem încă în discuţii cu mai multe firme. Luăm în calcul «Coquette», cea care ne-a organizat nunta. Apoi, ar mai fi o companie care se numeşte «Bouquet», dar şi cea a fetei lui Dan Şucu”, a mai ţinut să precizeze Iri.

Antena 3Comment Form

  • coconu florin: Buna ziua. Sunt din Braila si am 37 de ani. De 22 de ani sunt dependent de caru
  • sorin: Buna seara,stiind ca suntei un om cu mare credinta in dumnezeu,si un familist co
  • Bogdan: Multumesc mult, chiar ma ajuta mult site-ul :)
  • Corina: Buna ziua. Am o biblie foarte veche pe care am obtinut-o cu greu in urma unui vi
  • mircea tocaciu: ASI DORI SA VORBESC CU DOMNIA SA SI SA-I MULTUMESC CE AFACUT PENTRU STEAUA SINT