LIKE la pagina pentru a continua!emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup
Arhivă Stiri

Sunday, September 19, 2021

Neil Robertson vs. Andrew Higginson in finala de la Newport

Australianul Neil Robertson isi continua saptamana excelenta din Tara Galilor, ajungand in finala turneului, dupa victoria din penultimul act in fata lui Steve Davis, de care a trecut cu 6-3. De-a lungul competitiei, Robertson a trecut de numarul 1 mondial, Stephen Hendry si de al treilea jucator al lumii, Ronnie O’Sullivan.

Dupa victoria din finalul anului trecut, la Royal London Watches Grand Prix, Robertson incearca sa fie primul jucator din ultimii doi ani care castiga doua turnee majore in acelasi sezon.

Davis a castigat primul joc al semifinalei, dar Robertson si-a adjudecat patru jocuri consecutive. A urmat un joc in favoarea lui Davis, care se alfa in cautarea primei victorii intr-un turneu major in ultimii 12 ani. Cei doi au alternat apoi victoriile pentru ca Robertson sa se impuna cu 6-3.

Astfel, stangaciul din Melbourne a reusit performanta de a invinge succesiv cei mai mari jucatori din istoria snookerului: Stephen Hendry, Ronnie O’Sullivan si Steve Davis.

“Cred ca victoria in fata lui Hendry a fost cea mai pretioasa. Ronnie nu mai e asa de inspaimantator precum era acum cativa ani, cand juca foarte agresiv. Acum incearca sa joace mai sigur, si a devenit prea previzibil,” a spus Robertson despre adversarii anteriori.

In finala, “Melbourne Machine” il va intalni pe Andrew Higginson care a trecut in penultimul act de Stephen Maguire cu 6-3.

HotNews.ro, S.N., 17 feb 2007Comment Form

  • coconu florin: Buna ziua. Sunt din Braila si am 37 de ani. De 22 de ani sunt dependent de caru
  • sorin: Buna seara,stiind ca suntei un om cu mare credinta in dumnezeu,si un familist co
  • Bogdan: Multumesc mult, chiar ma ajuta mult site-ul :)
  • Corina: Buna ziua. Am o biblie foarte veche pe care am obtinut-o cu greu in urma unui vi
  • mircea tocaciu: ASI DORI SA VORBESC CU DOMNIA SA SI SA-I MULTUMESC CE AFACUT PENTRU STEAUA SINT