Avatare messenger – Poze avatar – Pove pentru avatar – Avatare pentru toti

0

Intermediarii triplează preţurile produselor alimentare în Capitală.
Statisticile indică Bucureştiul ca fiind unul dintre cele mai scumpe oraşe în ce priveşte nivelul preţurilor cu amănuntul din pieţele agroalimentare, deşi multă lume este tentată să creadă că o ofertă atât de bogată duce la scăderi de preţuri. Un rol important îl joacă aici şi intermediarii, al căror lanţ ajunge uneori să dubleze sau chiar să tripleze suma cu care ei achiziţionează iniţial marfa de la adevăraţii producători agricoli. Sursa: ProTV!


Avatare cu rosii rosii nu gogonele sau avatare cu tomate


Avatare cu ceapa sau cu ceputa !!!


Avatare cu morcovi si morcovei

Mai multe avatare cu legume gasiti pe: http://www.findavatar.com

————————————————————————————

Cei care-şi cumpără computere şi monitoare după 1 aprilie urmeaza să plătească pentru ele şi un cost suplimentar de 7 lei noi ce rezidă din instituirea unei taxe de reciclare pentru aceste produse, după ce distribuitorii de echipamente IT vor primi aprobarea pentru instituirea acestei taxe.
Daca pe de o parte se ieftinesc datorita intrarii in EU si eliminarii unor taxe vamale pe de alta parte guvernantii nostrii trebuie sa gaseasca ei o solutie pentru a ne goli buzunarele fara sa ne plangem 🙂


Avatare cu servere

Intrebare:
Cate calculatoare a’ti vazut voi aruncate la gunoi ?
Dar televizoare sparte si aruncate la tomberon ?

Raspunsul va fi: Nici un calculatoar cel putin eu nu am vazut, in schimb televizoare am vazut zeci, deci concluzia e ca guvernanti’si arunca calculatoarele vechi la gunoi si presupun ca si noi facem la fel! Pana la urma care e ideea ? Incapabilul ala de a venit cu ideea de a le pune o taxa de 7% pe calculatoare sa o puna pe Televizoare si Casetofoane nu pe ceva care cel putin 3-5 ani nu se va arunca la gunoi … adica vor sa fure !

Avatare IT

——————————————————————-

Audi R8 Specifications and Photos

Rumours about the Audi R8 can now finally be put to rest, with Audi revealing the car at the Paris Motor Show 2006 along with official specifications.

Modele de masini exotice
exotic cars avatars

While originally there was talk about a variation of Lamborghini’s 5.0 liter V10 being used in the car, now we know the Audi R8 will come with a single engine option – a 4.2 liter normally aspirated V8 similiar to the unit in the Audi RS4, and two transmission options – a 6-speed manual and an R-tronic sequential shift. 0-100km/h takes 4.6 seconds, and the car has a top speed of 300km/h.

Sport Cars

The 1,560kg Audi Space Frame aluminium-body Audi R8 is a mid-engined, all-wheel drive coupe, powered by a 4.2 liter V8 producing 420PS at 7,800rpm, revving all the way up to a 8,250rpm redline.


Avatare cu Motor Audi R8

Torque peaks at 430Nm constant between 4,500rpm and 6,000rpm. The all-wheel drive system is of course Audi’s acclaimed quattro system, and the car has a pretty good weight balance of 44:56, not a perfect 50:50 but close. Wheels are either 5-spoke or 6-spoke 19 inch wheels fitted with 235/50/R19 tyres at front and wider 295/50/R19 at the rear.

The Audi R8 has a rather busy exterior look, there are no blank areas of sheet metal here – the opposite of Skoda’s design cues I would say. A little too busy for me though, it looses some of it’s sleekness. There’s no flow of lines. I love Audis, but sad to say I don’t like the R8’s exterior design.

Street Cars – Avatare cu Masini de Strada

The front headlamps are the first in the world in a production car to use LEDs – the LEDs provide four functions – dipped beam, main beam, daytime running lights and turn indicators. The headlamps are inspired by the Sydney Opera house.

Avatare cu Masini Sport

While the first few batches of Audi R8 cars will only be available with conventional bulb lights, the LED headlamps will be available from end-2007 onwards.

Audi R8 Concept

You will be able to order the new Audi R8 by the end of this year. The 6-speed manual is expected to go for £77,000, while the R tronic sequential-shift gearbox is estimated to go for £82,000.

Interior Audi R8

The car is available in 4 colours – Jet Blue Metallic, Ice Silver Metallic, Daytona Grey Pearl, and Phantom Black Pearl. The sideblade area is available in different colours according to which body colour you pick.

Avatare cu masini sport

——————————————————————–

De ceva vreme ma tot gandesc la un proiect de bloguri adica un conglomerat de bloguri sub un nume unic T2I (Time-2-Information).


avatare rele si/sau nervoase 😉

Subdomeniile sunt create inca neinscrise in motoarele de cautare dar care’si asteapta nerabdatoare randul. Pana atunci insa am lansat unul dintre aceste bloguri si cum eram in urma cu timpul am decis sa pornesc cu ceva mai usor de implementat si ce credeti ca ar putea fi ? Bancuri. Da un Blog cu si Despre bancuri.

Bine ca eu o sa incerc sa nu ma limitez numai la Bancuri ci si la cateva subiecte poate la fel de Haioase ca si bancurile: glume; maxime si minime; fraze amuzante sau celebre; perle la examene, bac, teze sau lucrari de control; etc.


Cateva avatare amuzante daca tot suntem la capitolul bancuri!

—————————————————————————————

Un pinguin devenit vedeta internationala:


Dupa mine cred ca sunt avatare cu pinguini care au puteri speciale, gen HEROES sau The 4400 :P. Pinguinul Vrajitor, Pinguinul Shaman Indian, Pinguinul de Foc si Pinguinul Dark Force !

Avatare cu pinguini persecutati politic sau de alta natura 😛 … ultimu saracu probabil ca a participat la vre’un experiment genetic si a fost infestat cu vre’o gena de cactus si cred ca pot sa-i spun Pinguinul Cactus. Primul probabil ca este o tentativa de Mascota la ciocolata Milka… Nr 3 probabil ca e tinta mobila in HalfLife iar al doilea draq sa’l ia ce e cu el, e doar un avatar 🙂 !!!


Avatare cu Pinguini Parosi 🙂 astia’s mai nordici, probabil suedezi, cred ca ar trebui sa le cerem viza la intrarea pe teritoriul Romaniei.

————————————————————————-

Primele avatare, grea incercare dar sa vedem ce alegem. M-am gandit ca daca tot este perioada martisorului nu ar strica sa incep cu avatare de martisor 😉

O fetita cuminte sa fie si avatare cu fetite, nu stiu insa daca o sa gasesc si cu baieti, dar nici nu trebuie sa fie cu ei ca nu e martisorul lor, nu !?


“Te iubesc si te ador , zice un catel azor” 😉
Nu are importanta cine zice, important e sa spui: te iubesc la mometul oportun! Nici pre des nu trebuie sa spui te iubesc pentru exista un vechi proverb care zicea: “Cine marturiseste prea des te iubesc adeseori mai si minte!”


Doua inimi se iubesc si p***la eu mi-o belesc ! HiHi … ce credeati ca e aici ?
Labareala de’a unuia care nare ce face si imprastie avatare prin pagina ? Ete ca nu e asha 😛 v-am surprins ha ? EI lasa ca asta a fost asa de inceput pe parcurs o sa evit sa’mi tot bag ceva pe undeva numa unde trebe nu 😀
Ok… hai NeeeeEeeeXT:


Trei ghiocei ? Da si ? Ce e cu ei …
Uite ca nu e nimc doar asa sa fie doi ca unuia-i era urat, daca statea singur se ofilea 😀 in fine voua va ofer trei la pret de unu singur asa ca va cred ca nu aveti bani, de … suntem in buget de austeritate, adica am strans cureaua de ce sa nu stragem si martisorul in brate 😛 ok… gata cu abureala sa trecem mai departe , uh da greu e sa mai si scrii … trebe sa iau o pauza ca ma doare spatele de la patul asta nenorocit, da las ca Miercuri ma scap de el hihihi !


1 Martie ? mdea… din pacate a trecut ca si cum n’ar fi fost, iar daca e dupa mine poate sa nici nu fie ce dreaq 1 Martie – 8 Martie atatea zile de rasfat pentru fomei si pentru noi nimic ? Pana mea pai pana cand ? !!! Si nu ar fi numai asta dar ganditi si voi la bucuria astora cu cadourile cu florile si alte asemenea brizbrizuri fara valoare cum trebe sa se simta ei cand vad ca fraierii de noi (adica de voi ca eu nu ma omor cu de astea) baga bani dublu sau triplu in florice pe campii hai sa ne kkm copiii ….


ce e asta ? un ursulet, adica un avatar cu ursulet , vai de ce ursulet mi-am tras pe sfoara / numa capu sa nu-l doara … saracu de el sa incurcat in nojite si nu-i nici neam de ursulita pe langa el sa-l scoata din hatzish, uh, ce-i de facut, amu-i amu ca de nu-l scoatem din imbaligaturi o sa moara si nu alta da’mi umple blogu de miros de urs … 🙂


un deja-vu !
avatare de 1 martie unde am mai vazut eu asta ?
cred ca i-a scapat fundita de pe cap… da ce e ? fetita sau baietel ? or fomeie fara tate ? ca io nu duc !!!


Pisica strofocata / Are coada lunga lata
I-atarnata de beregata / O fundita colorata
bleah… pisicuta pishicuta … pishhh pisshhh … BRB ca-mi vine de ceva si fac pe mine!!!
Avatare cu pisici / Am facut pe mine ? Ghici!?


iar 1 martie wtf, ca ma saturai … si ce naiba ca nici nu scrie bine … ma copile tu cand ai scris 1 Martie doamna invatatoare nu ti-a luat avataru la control ? aaaaa lol acu vazui ca scrie in Eglieza … hai ca’i buna / de no fi afara luna
eu va zic o noapte buna / fara rima fara gluma!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *