“Luna de miere” de 30 de mii de dolari pentru sotii Prigoana

0

Vestitul cuplu al Romaniei a pasit din nou pe meleagurile natale. Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana au revenit din vacanta petrecuta in America.

A fost, dupa cum spun chiar ei, o noua luna de miere. A cata, nimeni nu poate sti cu siguranta. Vedeta TV si afaceristul si-au facut cadouri de cateva mii de dolari si par mai fericiti ca niciodata. Pana cand, oare?!

Ieri la pranz, cei doi asteptau in aeroportul din Amsterdam sa urce in cursa care sa-i aduca la Bucuresti. Si cum timp aveau, Adriana si Silviu au stat la “taclale” intr-un local din aeroport. Erau nerabdatori sa ajunga din nou acasa. Cuplu pare hotarat sa dea uitarii lunile in care si-au spalat rufele la OTV, la Dan Diaconescu Direct.

“Ne-am distrat de minune. Am fost in multe locuri, am jucat si la cazinou. Nu am vrut sa pierdem nimic, doar suntem vesnic indragostiti”, ne-a spus Adriana.

Vedeta TV a povestit ca din magazinele de peste Ocean si-au luat multe haine. Si nu s-au uitat la bani atata vreme cat “porumbeii” au lasat acolo cateva mii de dolari, suma investita pentru innoirea garderobei Adrianei si a lui Silviu Prigoana. In bagaje au pus si cadouri pentru rude si prietenii apropiati.
Integral in Averea

Averea, 23 ian 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *