LIKE la pagina pentru a continua!emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup

Arhivă Stiri


Thursday, September 21, 2017

Guvernul i-a dublat ”salariul” principelui Radu de Hohenzollern

Daca anul trecut principele Radu primea de la Guvernul Roman suma de 350.000 lei (RON), anul acesta „„Reprezentantul special al Guvernului Romaniei” va fi finantat in cu suma de 720.000 lei din fondurile pentru promovarea imaginii externe a Romaniei pe anul in curs.

„Proiectul „Reprezentantul special al Guvernului Romaniei” va fi finantat in anul 2007 cu suma de 720.000 lei din fondurile pentru promovarea imaginii externe a Romaniei pe anul in curs”, se arata intr-un comunicat al Executivului remis HotNews.ro. „Reprezentantul” nu este altul decat principele Radu de Hohenzollern

Fondurile urmeaza sa fie transferate in bugetul Ministerului Afacerilor Externe, prin diminuarea corespunzatoare a bugetului Secretariatului General al Guvernului pe anul 2007.

Principele face PR

Guvernul a adoptat in sedinta din 17 ianuarie aceasta hotarare prin care se aproba continuarea proiectului „Reprezentantul special al Guvernului Romaniei pe probleme de integrare, cooperare si dezvoltare regionala”.

„Activitatea “Reprezentantului special al Guvernului” va fi adaptata la obiectivele de promovare in planul relatiilor economice si politice atat cu statele europene, dar si de pe alte continente, avand in vedere noul statut al Romaniei, de stat membru a Uniunii Europene”, transmite Guvernul.

Noua titulatura, respectiv „Reprezentantul special al Guvernului”, reflecta extinderea obiectivelor de promovare externa a imaginii si intereselor Romaniei.

HotNews.ro, Liana Anghelescu, 19 ian 2007
Comment Form

  • Carlos: Ai nevoie de un împrumut? Ați căutat unde să obțineți un împrumut? Ați
  • Voyance 2017: En effet, cette réalisation est une vraie merveille, merci pour cet article en
  • benjamin: Misiunea noastră este să descoperim o soluție câștigătoare pentru toate pr
  • 86Lettie: I have noticed you don't monetize your website, don't waste your traffic, you c
  • Claudia: Bună ziua domnu Gigi! Ma numesc Claudia și am 21de ani și 3 fetite și locui
Click Now!