LIKE la pagina pentru a continua!emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup

Arhivă Stiri


Wednesday, November 22, 2017

Guvernul i-a dublat ”salariul” principelui Radu de Hohenzollern

Daca anul trecut principele Radu primea de la Guvernul Roman suma de 350.000 lei (RON), anul acesta „„Reprezentantul special al Guvernului Romaniei” va fi finantat in cu suma de 720.000 lei din fondurile pentru promovarea imaginii externe a Romaniei pe anul in curs.

„Proiectul „Reprezentantul special al Guvernului Romaniei” va fi finantat in anul 2007 cu suma de 720.000 lei din fondurile pentru promovarea imaginii externe a Romaniei pe anul in curs”, se arata intr-un comunicat al Executivului remis HotNews.ro. „Reprezentantul” nu este altul decat principele Radu de Hohenzollern

Fondurile urmeaza sa fie transferate in bugetul Ministerului Afacerilor Externe, prin diminuarea corespunzatoare a bugetului Secretariatului General al Guvernului pe anul 2007.

Principele face PR

Guvernul a adoptat in sedinta din 17 ianuarie aceasta hotarare prin care se aproba continuarea proiectului „Reprezentantul special al Guvernului Romaniei pe probleme de integrare, cooperare si dezvoltare regionala”.

„Activitatea “Reprezentantului special al Guvernului” va fi adaptata la obiectivele de promovare in planul relatiilor economice si politice atat cu statele europene, dar si de pe alte continente, avand in vedere noul statut al Romaniei, de stat membru a Uniunii Europene”, transmite Guvernul.

Noua titulatura, respectiv „Reprezentantul special al Guvernului”, reflecta extinderea obiectivelor de promovare externa a imaginii si intereselor Romaniei.

HotNews.ro, Liana Anghelescu, 19 ian 2007
Comment Form

  • voyance gratuite par mail rapide: Penso, e attraverso tutti gli articoli, che tu abbia padroneggiato il tuo sogget
  • voyance Email: Record eccellente, continua in questo modo
  • Marius: Buna ziua domnu Gigi, Mă numesc Marius și aș vrea dacă puteți să mă aju
  • RecenziiReale: O colega de munca mi-a recomandat acest produs, dupa ce avusesem o disputa pe te
  • Jean Carlos: Aveți nevoie de un împrumut de urgență pentru a vă plăti facturile, a înc