LIKE la pagina pentru a continua!emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup

Arhivă Stiri


Tuesday, November 21, 2017

Fidel Castro se lupta sa supravietuiasca

Presedintele venezuelean Hugo Chavez a confirmat, in noaptea de vineri spre sambata, zvonurile potrivit carora liderul cubanez, Fidel Castro, se afla intr-o stare critica. Fidel “este din nou in Sierra Maestra ducand o lupta pentru viata”, a spus Chavez, intr-un discurs tinut in fata Adunarii legislative a statului Rio de Janeiro – relateaza France Presse.

“Nu stiu cat va mai trai, dar Fidel face parte dintre oamenii care nu vor muri niciodata”, a subliniat liderul de la Caracas.

Hugo Chavez a mai spus ca “El Lider Mahimo” se afla in aceeasi situatie ca acum 57 de ani, cand a declansat revolutia cubaneza si a fost capturat in muntii Sierra Maestra, impreuna cu sustinatorii sai. Chavez afirmase, initial, ca seful statului cubanez nu se afla intr-o stare grava, contrazicand informatiile difuzate de cotidianul spaniol El Pais.

In discursul sau, Chavez a avertizat ca Statele Unite intentioneaza sa lanseze un atac asupra Venezuelei. Liderul de la Caracas s-a aflat in Brazilia timp de doua zile, pentru a participa la summit-ul Mercosur.

HotNews.ro, D. Mihai, 20 ian 2007
Comment Form

  • Marius: Buna ziua domnu Gigi, Mă numesc Marius și aș vrea dacă puteți să mă aju
  • RecenziiReale: O colega de munca mi-a recomandat acest produs, dupa ce avusesem o disputa pe te
  • Jean Carlos: Aveți nevoie de un împrumut de urgență pentru a vă plăti facturile, a înc
  • Carlos: Ai nevoie de un împrumut? Ați căutat unde să obțineți un împrumut? Ați
  • Voyance 2017: En effet, cette réalisation est une vraie merveille, merci pour cet article en