LIKE la pagina pentru a continua!emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup
Arhivă Stiri

Sunday, September 19, 2021

Dinamo castiga primul joc din 2007

Alb-rosii au invins echipa de liga secunda Dunarea Giurgiu cu 4-1

Mircea Rednic a folosit aproape toate noile achizitii. Singurul absent a fost Vranjkovic, usor accidentat. Golurile au venit tot din partea cuplului N&D: Niculescu o dubla si Danciulescu, a patra reusita purtand semnatura lui Adrian Cristea.

Dinamo a inceput jocul cu Lobont – Homei, St. Radu, Smirnovs, Balace – Margaritescu – C. Munteanu, D. Serban, Ad. Cristea – Cl. Niculescu, Liviu Ganea.

Partida a avut doua reprize a cate 60 de minute. Dinamo a deschis scorul in minutul 20, prin Niculescu si l-a majorat cinci minute mai tarziu dupa reusita lui Adrian Cristea. In minutul 40, Niculescu ridica scorul la 3-0 iar in ultimul minut al primei reprize, Ciocarlan marcheaza golul divizionarei secunde. Danciulescu inchide tabela in minutul 95.

Au mai evoluat la Dinamo portarii Romanovs si Matache, fundasul sud-coreean Cho si varful brazilian Tato, aflati in probe, dar si Goian, Moti, Pulhac, Ropotan, Blay si Mendy, precum si doi jucatori de la formatia secunda a lui Dinamo: Musat si Alexe.

Singurul absent din lotul lui Dinamo a fost angolezul Ze Kalanga care nu a revenit in tara dupa vacanta de sarbatori. Sotia sa are probleme cu obtinerea vizei de Romania, cei doi fiind inca in tara lor natala.

Dinamo va pleca pe 20 ianuarie spre Portugalia pentru un stagiu de pregatire, revenirea in tara fiind programata pe 3 februarie.

HotNews.ro, S.N., 17 ian 2007Comment Form

  • coconu florin: Buna ziua. Sunt din Braila si am 37 de ani. De 22 de ani sunt dependent de caru
  • sorin: Buna seara,stiind ca suntei un om cu mare credinta in dumnezeu,si un familist co
  • Bogdan: Multumesc mult, chiar ma ajuta mult site-ul :)
  • Corina: Buna ziua. Am o biblie foarte veche pe care am obtinut-o cu greu in urma unui vi
  • mircea tocaciu: ASI DORI SA VORBESC CU DOMNIA SA SI SA-I MULTUMESC CE AFACUT PENTRU STEAUA SINT