LIKE la pagina pentru a continua!emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup
Arhivă Stiri

Sunday, September 19, 2021

A nascut Monica Columbeanu

Cu o oră mai devreme decât era anticipat, Monica a adus-o pe lume pe Irina, primul copil al familiei Columbeanu. Travaliul a durat aproximativ cinci ore. „Am tăiat cordonul ombilical. Acum este spălată. Primul sentiment a fost de fragilitate, de protecţie. O să ies în câteva minute cu ea. Seamănă cu mine”, a declarat proaspătul tătic, menţionând că viaţa lui s-a schimbat radical.


Ora 20:35: Irina Columbeanu a fost adusă din sala neo-natală, unde s-a stablilit că are 53 de centimetri lungime, fiind bine proporţionată. Mai mult, fetiţa seamănă destul de bine cu ambii părinţi, împrumutând câte ceva de la fiecare.

„Naşterea a decurs foarte bine, a mers forte repede. Ora oficială este 19:53. Vreau să o felicit pe Monica pentru cum s-a comportat. Este o atitudine pe care o încurajăm foarte mult. Naşterea naturală este un exemplu pentru toţi. Vor mai sta o zi – două în spital, timp în care Monica va începe să alăpteze.


În acest timp, micuţa se va obişnui cu mama ei. Cât despre Irinel Columbeanu, acesta s-a comportat exemplar. Se vede că s-a documentat înainte”, a declarat doctorul Radu Vlădăreanu. Proaspăta mămică se pare că s-a ataşat din primele secunde de micuţă. „Monica a ţinut fetiţa la piept chiar înainte să i se taie cordonul obilicar”, a adăugat doctorul.

ORA 20:22: Irinel Columbeanu a ieşit din sala maternităţii şi a prezentat-o românilor pe fiica sa, Irina. Emoţionat, nu a putut spune mai nimic. Asistenta medicală a precizat greutatea micuţei, 3.350 de kilograme. Cu fetiţa în braţe şi cu o privire de proaspăt tătic, Iri s-a dus în sala de neo-natologie. Acolo, vor avea loc procedurile de rigoare: micuţa va fi spălată, va fi măsurată, după care va fi supusă unui control amănunţit, pentru a se stabili starea sănătăţii.

Galerie Foto cu Irina Columbeanu !

Antena 3Comment Form

  • coconu florin: Buna ziua. Sunt din Braila si am 37 de ani. De 22 de ani sunt dependent de caru
  • sorin: Buna seara,stiind ca suntei un om cu mare credinta in dumnezeu,si un familist co
  • Bogdan: Multumesc mult, chiar ma ajuta mult site-ul :)
  • Corina: Buna ziua. Am o biblie foarte veche pe care am obtinut-o cu greu in urma unui vi
  • mircea tocaciu: ASI DORI SA VORBESC CU DOMNIA SA SI SA-I MULTUMESC CE AFACUT PENTRU STEAUA SINT