LIKE la pagina pentru a continua!emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup
Arhivă Stiri

Sunday, September 19, 2021

Mourinho a fost fermecat de o romanca

Un meci al echipei de fotbal Steaua l-a adus pe Jose Mourinho la Bucuresti, cu ceva timp inainte de a deveni antrenorul echipei engleze Chelsea, cand ocupa functia de secund al FC Barcelona, dezvaluie revista VIP. Dupa meci, romanii au vrut sa-i arate lui Mourinho ca au cu ce sa se laude si la capitolul frumuseti autohtone, nu doar performante sportive.

Asa ca l-au invitat pe antrenor la un concurs de frumuseste, desfasurat la Clubul Diplomatilor. Dar nici una dintre tinerele care au defilat pe ring nu i-au atras atentia cunoscutului om de fotbal. Ci fostul manechin Melek Amet, colega de generatie cu Janine si Romanita Iovan, care i-a fost prezentata de un amic comun.

PASIUNI COMUNE

Melek, care si-a trait apogeul carierei de manechin pe vremea lui Ceausescu, ne-a povestit ca inainte ca seara sa ia sfarsit devenise buna prietena cu Mourihno. Si asta mai ales dupa ce descoperisera pasiunea comuna pentru moda. Motiv pentru care in urmatoarele cateva zile petrecute de antrenor prin capitala Romaniei, Melek a jucat rol de ghid.

“Imi pare rau ca nu am facut nici o poza in acele zile. Nu avea asa de mult par alb, dar dansa foarte bine si se putea ghici ca are un corp bine lucrat”, ne-a marturisit fostul manechin. “A fost doar un flirt dragut, pentru ca am aflat ca e casatorit. Eu am fost cuminte, iar el foarte curtenitor”, a completat vedeta.
Integral in Ziarul

Ziarul, 11 ian 2007Comment Form

  • coconu florin: Buna ziua. Sunt din Braila si am 37 de ani. De 22 de ani sunt dependent de caru
  • sorin: Buna seara,stiind ca suntei un om cu mare credinta in dumnezeu,si un familist co
  • Bogdan: Multumesc mult, chiar ma ajuta mult site-ul :)
  • Corina: Buna ziua. Am o biblie foarte veche pe care am obtinut-o cu greu in urma unui vi
  • mircea tocaciu: ASI DORI SA VORBESC CU DOMNIA SA SI SA-I MULTUMESC CE AFACUT PENTRU STEAUA SINT