LIKE la pagina pentru a continua!emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup

Arhivă Stiri


Monday, December 11, 2017

Taifunul Durian a facut peste 1300 de victime in Filipine si Vietnam

Alunecarile de teren produse, saptamana trecuta, dupa trecerea taifunul Durian in estul arhipelagului Filipine s-au soldat cu 1.266 de morti si persoane disparute, potrivit unui nou bilant anuntat, de protectia civila. Si in sudul Vietnamului, cel putin 55 persoane au murit, in cursul noptii de luni spre marti, dupa trecerea aceluiasi taifun, relateaza AFP.

Pana in prezent, autoritatile au confirmat moartea a 526 de persoane si disparitia a altor 740, in Filipine, potrivit Centrului national de coordonare a catastrofelor (NDCC). Pagubele materiale sunt estimate la 1,2 miliarde de pesos (24,2 milioane de dolari).

Peste 1,14 milioane de persoane au fost afectate de torentele de noroi si cenusa de pe un versant al vulcanului Mayon din regiunea Bicol, situata in estul Filipinelor, si care au acoperit circa 100 de localitati, potrivit directorului NDCC, Glenn Rabonza.

La cinci zile de la catastrofa, ajutoarele au inceput sa soseasca in regiunea afectata, care a fost izolata cateva zile din cauza inundatiilor si alunecarilor de teren.

Doua avioane Hercules C-130 ale armatei indoneziene au aterizat, marti dimineata, la Legaspi, principalul oras al regiunii, cu un transport de 12 tone de alimente si medicamente. Alte ajutoare urmeaza sa soseasca in provincia Singapour, a declarat Rabonza.

Echipele de interventie au fost mobilizate in zona cu scopul de a impiedica izbucnirea unei epidemii. Presedintele filipinez, Gloria Arroyo, va vizita regiunile devastate in cursul zilei de marti.

HotNews.ro, C. Marin, 05 dec 2006
Comment Form

  • BARRY: aveți nevoie de un credit de urgență prin e-mail acum: barryhonestloancompany
  • voyance gratuite par mail rapide: Penso, e attraverso tutti gli articoli, che tu abbia padroneggiato il tuo sogget
  • voyance Email: Record eccellente, continua in questo modo
  • Marius: Buna ziua domnu Gigi, Mă numesc Marius și aș vrea dacă puteți să mă aju
  • RecenziiReale: O colega de munca mi-a recomandat acest produs, dupa ce avusesem o disputa pe te