Sharon Stone si Christian Slater sunt impreuna

0

Se pare ca, Sharon Stone si Christian Slater formeaza un cuplu si planuiesc sa isi petreaca sarbatorile de Craciun impreuna, informeaza lse.com. Potrivit unei surse, cei doi sunt impreuna din momentul in care s-au cunoscut la filmarile pentru ‘Bobby’.

Cei doi au participat impreuna la diferite evenimente mondene, inclusiv la petrecerea Dolce and Gabbana, care a avut loc la hotelul Chateau Marmont din Los Angeles, unde cei doi au venit brat-la-brat, dar au refuzat sa confirme daca sunt un cuplu.

O prietena apropiata a lui Stone a sustinut cu tarie ca cei doi sunt impreuna si a dezvaluit ca actrita din “Basic Instinct”(48 de ani) planuieste sa il invite la ea acasa de Craciun pe Slater (37 de ani).

Prietena lui Sharon a declarat: “Sunt amandoi foarte fericiti – dar nu si-au facut inca planuri de viitor. Este o incercare draguta pentru vacanta, iar Sharon este o influenta buna. Actrita bea foarte rar si are trei copii. Formeaza o pereche potrivita.”

Procesul de divort a lui Slater s-a finalizat in luna noiembrie. Christian Slater si Ryan Haddon s-au despartit in luna ianuarie a anului 2005 pe motivul nepotrivire de caractere. Cei doi au impreuna doi copii, Elina (5 ani) si Jaden (7 ani).

HotNews.ro, S.B., 19 dec 2006

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *