LIKE la pagina pentru a continua!emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup

Arhivă Stiri


Monday, December 11, 2017

Seful CIA: Fidel Castro e pe moarte

Liderul cubanez, Fidel Castro, este grav bolnav si nu mai are mult de trait. Declaratia a fost facuta de seful Agentiei americane de informatii (CIA), John Negroponte, intarind zvonurile ce se vehiculeaza in presa cubaneza, inca din toamna acestui an, relateaza Reuters.

Intr-un interviu acordat cotidianului The Washington Post, Negroponte a declarat ca “totul indica faptul ca presedintele cubanez nu va mai trai mult timp”.

Acesta a mai precizat ca perioada lunga de convalescenta de dupa operatia la care a fost supus liderul cubanez si faptul ca el nu a mai aparut in public de foarte mult timp intaresc afirmatiile privind iminenta mortii sale.

Liderul cubanez, in varsta de 80 de ani, nu a mai aparut in public din luna iulie, de la interventia chirurgicala de urgenta suferita ca urmare a unei hemoragii interne. Atunci, stafeta i-a fost predata fratelui sau, Raul Castro. Fidel se afla la putere in Cuba din 1959.

O delegatie formata din zece congresmeni americani, care sustin o reducere a sanctiunilor impotriva Cubei, urmeaza sa soseasca la Havana vineri, pentru o vizita de trei zile. Membrii delegatiei au cerut o intrevedere cu presedintele in exercitiu, care s-a declarat deschis pentru discutii cu Statele Unite.

HotNews.ro, C. Marin, 15 dec 2006
Comment Form

  • BARRY: aveți nevoie de un credit de urgență prin e-mail acum: barryhonestloancompany
  • voyance gratuite par mail rapide: Penso, e attraverso tutti gli articoli, che tu abbia padroneggiato il tuo sogget
  • voyance Email: Record eccellente, continua in questo modo
  • Marius: Buna ziua domnu Gigi, Mă numesc Marius și aș vrea dacă puteți să mă aju
  • RecenziiReale: O colega de munca mi-a recomandat acest produs, dupa ce avusesem o disputa pe te