LIKE la pagina pentru a continua!emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup

Arhivă Stiri


Tuesday, December 12, 2017

Ronnie O’Sullivan – s-a suparat si… a plecat

Eveniment incredibil in timpul sfertului de finala dintre Ronnie O’Sulivan si Stephen Hendry: la 4-1 pentru adversar, suparat ca a ratat o bila simpla, talentatul si capriciosul O’Sullivan s-a suparat, i-a intins mina adversarului si a parasit sala!

Organizatorii l-au declarat cistigator pe Hendry, cu scorul de 9-1. Spectatorii, uluiti, au primit imediat bilete pentru celalat meci care se disputa la acea ora in sferturi de finala.

Prima reactie a venit din partea adversarului, Stephen Hendry: “Nu am mai vazut asa ceva. A venit, mi-a strins mina si mi-a spus ca i-a ajuns”.

De-a lungul timpului, avind in vedere rivalitatea sportiva dintre O’Sullivan si Hendry, s-a spus ca intre ei ar exista si o animozitate. “Nu cred, nu am simtit asa ceva. Pur si simplu, era dezamagit”.

La o ora dupa consumarea incredibilului incident, Ronnie O’Sullivan a cerut iertare spectatorilor:
“Sunt un perfectionist, toata lumea stie asta. Pur si simplu, mi-am pierdut rabdarea si renuntat la un meci pe care in mod evident trebuia sa il duc pina la capat. As fi vrut sa ii ofer lui Stephen un meci mai bun. Imi pare rau”.

Fostul campion mondial John Parrot i-a sugerat lui O’Sullivan sa foloseasca vacanta de Craciun pentru a-si limpezi gindurile: “Daca peste doua saptamini, jocul ii va mai produce atita rau… atunci mai bine sa puna tacul deoparte si sa lase snookerul”.

HotNews.ro, A.S., 14 dec 2006
Comment Form

  • BARRY: aveți nevoie de un credit de urgență prin e-mail acum: barryhonestloancompany
  • voyance gratuite par mail rapide: Penso, e attraverso tutti gli articoli, che tu abbia padroneggiato il tuo sogget
  • voyance Email: Record eccellente, continua in questo modo
  • Marius: Buna ziua domnu Gigi, Mă numesc Marius și aș vrea dacă puteți să mă aju
  • RecenziiReale: O colega de munca mi-a recomandat acest produs, dupa ce avusesem o disputa pe te