LIKE la pagina pentru a continua!emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup

Arhivă Stiri


Tuesday, December 12, 2017

Peter Ebdon a castigat finala UK Championship

Peter Ebdon l-a invins in finala UK Championship pe Steven Hendry, dupa un meci in care ambii jucatori au fost extrem de nervosi si au comis enorm de multe greseli nefortate. Englezul Peter Ebdon a invins cu 10-6, dupa ce fusese condus in debutul partidei cu 3-1.

Englezul a reusit sa profite de forma deceptionanta a scotianului Steven Hendry, care a recunoscut la final ca a prins o zi slaba. „Am jucat bine in turneu pana acum, si imi pare rau ca nu am continuat forma buna si in acest meci”, a declarat Hendry.

Peter Ebdon a fost extrem de emotionat dupa ultima lovitura, declarand cu lacrimi in ochi ca este extrem de fericit pentru victorie. „Dedic meciul familiei mele”, a spus Ebdon.
Cu aceasta victorie, Ebdon a ajuns la cel de-al cincilea succes in intalnirile directe cu Hendry, scotianul castigand 14.

UPDATE: Felicitari cititorului HotNews.ro Chib(l)itz, care a rezumat perfect finala UK Championship. “Meciul nu a avut istoric decat in prima repriza, dupa care Hendry ne-a deceptionat pe toti. Felicitari lui Ebdon care are meritul ca a fost acolo sa prinda prajitura care a cazut de pe masa…

HotNews.ro, 18 dec 2006
Comment Form

  • BARRY: aveți nevoie de un credit de urgență prin e-mail acum: barryhonestloancompany
  • voyance gratuite par mail rapide: Penso, e attraverso tutti gli articoli, che tu abbia padroneggiato il tuo sogget
  • voyance Email: Record eccellente, continua in questo modo
  • Marius: Buna ziua domnu Gigi, Mă numesc Marius și aș vrea dacă puteți să mă aju
  • RecenziiReale: O colega de munca mi-a recomandat acest produs, dupa ce avusesem o disputa pe te