LIKE la pagina pentru a continua!emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup

Arhivă Stiri


Monday, December 11, 2017

Logan, a doua masina straina din Rusia

Renault Logan, model produs in Rusia cu piese de la Pitesti, si-a gasit peste 40.000 de clienti in acest an si ocupa locul doi in topul vinzarilor de masini straine pe piata ruseasca, cu o cota de 5%, conform paginii de internet www.automen.ru, care citeaza agentia de presa Prime-Tass.

Renault a vindut 42.848 de masini Logan in Rusia in intervalul ianuarie-noiembrie.

Per total, Logan a reprezentat 70% din vinzarile totale Renault in Rusia. Logan este depasit doar de Ford Focus, care a inregistrat 62.218 unitati vindute.

Pe locul trei se afla modelul japonez Mitsubishi Lancer cu 41.911 clienti in primele unsprezece luni ale anului. Renault Logan are 5% din piata masinilor straine din Rusia, piata in care vinzarile totale au ajuns la 868.097 de unitati in primele unsprezece luni ale anului.

Vinzarile Renault in Rusia au inceput sa creasca puternic dupa intrarea pe piata a modelului Logan. Astfel, daca anul trecut Renault a vindut in Rusia 29.177 de automobile, anul acesta vinzarile vor fi in jurul a 70.000 de unitati, iar pentru 2008 tinta este de 100.000 de vehicule, din care 60.000 Logan.

Renault a demarat productia modelului Logan in Rusia in aprilie 2005 la uzina Avtoframos, dupa o investitie de 230 de milioane de euro facuta in colaborare cu municipalitatea Moscovei.

Cotidianul, 19 dec 2006
Comment Form

  • BARRY: aveți nevoie de un credit de urgență prin e-mail acum: barryhonestloancompany
  • voyance gratuite par mail rapide: Penso, e attraverso tutti gli articoli, che tu abbia padroneggiato il tuo sogget
  • voyance Email: Record eccellente, continua in questo modo
  • Marius: Buna ziua domnu Gigi, Mă numesc Marius și aș vrea dacă puteți să mă aju
  • RecenziiReale: O colega de munca mi-a recomandat acest produs, dupa ce avusesem o disputa pe te