LIKE la pagina pentru a continua!emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup

Arhivă Stiri


Tuesday, December 12, 2017

Jennifer Aniston si Vince Vaughn s-au despartit

Dupa mai bine de un an de cand sunt impreuna, Jennifer Aniston si Vince Vaughn au hotarat sa se desparta.

“Dupa calatoria lui Jennifer la Londra, care a avut loc in urma cu cateva saptamani, Jennifer si Vince au decis de comun acord ca este mai bine ca fiecare sa isi vada de viata sa, iar relatia lor sa fie una de prietenie.”, au declarat purtatorii de cuvant Stephen Huvane si John Pisani pentru people.com.

Aceste declaratii fac ca speculatiile din ultimele saptamani, referitoare la relatia celor doi, sa ia sfarsit. Vaughn a filmat pentru “Fred Claus” la Londra pana la sfarsitul lunii septembrie, iar Aniston a fost ocupata cu munca sa la Los Angeles si New York.

In ciuda distantei dintre ei, amandoi au incercat sa asigure pe toata lumea ca relatia lor este una foarte stransa. In luna octombrie, Vaughn, in varsta de 36 de ani, a amenintat anumite reviste ca le va da in judecata pentru ca au publicat un articol in care se spunea ca Vince a fost vazut in compania unei femei blonde, pe care a si sarutat-o, si ca a pus capat relatiei cu Aniston (37 de ani).

Actrita aincercat si ea sa puna capat acestor zvonuri, declarand pe data de 11 octombrie intr-o emisiune televizata ca ea si Vince inca mai sunt impreuna.

Aniston l-a vizitat la sfarsitul lunii octombrie, pret de cateva zile pe Vaughn la Londra, dupa ce au petrecut aproximativ o luna departe unul de celalalt.

Cei doi sunt impreuna din vara anului 2005, cand au lucrat impreuna pentru “The Break-Up” (Despartiti, dar impreuna), in Chicago.

HotNews.ro, S.B., 06 dec 2006
Comment Form

  • BARRY: aveți nevoie de un credit de urgență prin e-mail acum: barryhonestloancompany
  • voyance gratuite par mail rapide: Penso, e attraverso tutti gli articoli, che tu abbia padroneggiato il tuo sogget
  • voyance Email: Record eccellente, continua in questo modo
  • Marius: Buna ziua domnu Gigi, Mă numesc Marius și aș vrea dacă puteți să mă aju
  • RecenziiReale: O colega de munca mi-a recomandat acest produs, dupa ce avusesem o disputa pe te