LIKE la pagina pentru a continua!emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup

Arhivă Stiri


Tuesday, December 12, 2017

Crestere de 18% a vanzarilor de autoturisme

Dacia ramane lider de piata

Vanzarile auto au crescut in primele 11 luni ale anului 2006 cu aproximativ 18%, pana la 233.187 de unitati, informeaza un comunicat al Asociatiei Producatorilor si Importatorilor Auto. Dacia se mentine in continuare in topul vanzarilor fiind urmata de celalat producator intern, Daewoo in timp ce cea mai spectaculoasa crestere a fost inregistrata de Opel Astra Classic-210%.

Fabrica de la Pitesti a comercializat peste 88 de mii de autoturisme, in crestere cu 2% fata de perioada similara a anului trecut insa cota de piata a scazut cu 6%, pana la 37.8%.

Pe locul doi in clasamentul celor mai bine vandute masini se situeaza Daewoo, modele companiei avand o cota de piata de 9.3% in scadere cu 0.3%.

Renault detine suprematia in randul masinilor de import, avand o cota de piata de 8.2% cu 19.152 de autoturisme comercializate.

Cel mai bine vandut model de import este in continuare Renault Clio, cu peste 11 mii de unitati comercializate.Pozitia secunda este ocupata de Skoda cu modelul Fabia,vandut in peste 18 mii de unitati.

Cea mai spectaculoasa evolutia a avut-o insa modelul Astra Classic de la Opel care a inregistrat o crestere de 210%, producatorul german reusind sa vanda aproae 5.5 mii de unitati.

HotNews.ro, R.S., 15 dec 2006
Comment Form

  • BARRY: aveți nevoie de un credit de urgență prin e-mail acum: barryhonestloancompany
  • voyance gratuite par mail rapide: Penso, e attraverso tutti gli articoli, che tu abbia padroneggiato il tuo sogget
  • voyance Email: Record eccellente, continua in questo modo
  • Marius: Buna ziua domnu Gigi, Mă numesc Marius și aș vrea dacă puteți să mă aju
  • RecenziiReale: O colega de munca mi-a recomandat acest produs, dupa ce avusesem o disputa pe te