LIKE la pagina pentru a continua!emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup

Arhivă Stiri


Tuesday, December 12, 2017

Columbeanu a vrut sa cumpere pe loc iahtul de 1,5 milioane euro

Batalie mare, ieri, la Luxury Show, pe ultima suta de metri. Mult-ravnitul iaht Azimut, in valoare de un milion si jumatate de euro, care a atras privirile a mii de vizitatori vreme de patru zile, va intra mai mult ca sigur in posesia lui Irinel Columbeanu, este de parere producatorul ambarcatiunii.

“Peste 90%, Columbeanu o sa ia iahtul. Dintre toti cei care s-au aratat interesati, Irinel Columbeanu a fost cel mai hotarat. Daca s-ar fi putut, l-ar fi luat chiar atunci”, spune Florin Carstocea, directorul general al companiei Neptun Yacht. De acelasi iaht, insa, s-au aratat interesate nu mai putin de 15 persoane (romani, evrei, doi italieni si un irlandez) pasionate de aventuri pe mare.

De mare succes s-au bucurat si autoturismele de lux, care si-au gasit cumparatori chiar daca pretul lor era de sute de mii de euro. Bilantul vanzarilor depaseste cateva milioane bune de euro intr-o tara in care salariul mediu abia bate spre 250 de euro. Cel mai scump autoturism produs de Mercedes Benz a fost vandut inca din prima seara a targului.

Cumparatorul – un iubitor al brandului auto german – nu a ezitat sa scoata din cont suma ceruta: 200.000 euro. Nici Lexus si Infiniti nu au fost ocolite de catre pasionatii de multi cai-putere. Compania Dom Automobile incheiase pana ieri opt contracte, in valoare totala de 800.000 euro.

Gandul, 11 dec 2006
Comment Form

  • BARRY: aveți nevoie de un credit de urgență prin e-mail acum: barryhonestloancompany
  • voyance gratuite par mail rapide: Penso, e attraverso tutti gli articoli, che tu abbia padroneggiato il tuo sogget
  • voyance Email: Record eccellente, continua in questo modo
  • Marius: Buna ziua domnu Gigi, Mă numesc Marius și aș vrea dacă puteți să mă aju
  • RecenziiReale: O colega de munca mi-a recomandat acest produs, dupa ce avusesem o disputa pe te