Cele mai iubite melodii ale sezonului

0

A devenit o traditie a sarbatorilor de iarna nebuneasca intrecere pentru castigarea titlului de cea mai buna piesa de Craciun. O varietate de piese serioase si mai putin serioase s-au inscris in cursa pentru ocuparea unei pozitii in top, in luna in care vanzarea single-lor atinge maximul anual.

Lista competitorilor din acest an publicata de bbc.com este urmatoarea:

Leona Lewin – “A Moment Like This”

Leona Lewis a fost incoronata ca fiind castigatoarea concursului X Factor sambta, 16 decembrie, iar single-ul ei de debut este deja disponibil de downloadat.

Raportand la anul trecut, s-a estimat ca va fi una dintre cele mai bine vandute inregistrari ale anului, in ciuda faptului ca inregistrarea a aparut in magazine abia miercuri.

“A Moment Like This” a constituit single-ul de debut a lui Kelly Clarkson, in Statele Unite, in anul 2002.

Vers-Cheie “Some people wait a lifetime for a moment like this.”

Take That – “Patience”

Una dintre primele trupe de baieti a realizat un single de revenire in luna noiembrie a acestui an.

Single-ul a urcat repede in topuri, “daruindu-i” trupei cea de-a noua prima pozitie intr-un top, in ultimii 15 ani. Single-ul se afla pentru a patra saptamana in varful clasamentului.

Albumul celor de la Take That, “Beautiful World”, este favorit in topul albumelor din perioada Craciunului.

Vers-cheie: “Maybe all the pain will stop”

All Angels – “Angels/ Silent Night”

All Angels este o trupa de adolescente, care s-a lansat in luna noiembrie 2006 si care si-a pus toate sperantele pentru Craciun intr-un cover al clasicei balade a lui Robbie Williams, “Angels”.

Albumul de debut al trupei a devenit cea mai repede vanduta inregistrare de piese clasice si a patruns in topul HMV.

Vers-cheie: “And down the waterfaaaaaall, wherever it may take me.”

Katie Price si Peter Andre – “A Whole New World”

Peter Andre si Katie Price, binecunoscuta ca modelul Jorden, se afla in top cu piesa “A Whole New World”. Cuplul a intrepretat pentru prima data aceasta piesa la nunta lor.

Andre se afla intr-o forma buna, avand trei hituri pe primul loc, in timp ce sotia sa a esuat castigarea sprijinului publicului pentru participarea la Eurovisionul de anul trecut.

Compozitorul Alan Menken si scriitorul Tim Rice au castigat premiul Oscar pentru piesa “A Wholw New World”.

Vers-cheie: “Shining, shimmering, splendid.”

Cliff Richard – “21st Century Christmas”

Cracinul nu ar mai fi la fel fara melodiile lui Cliff Richard, iar in acest an artistul are o dubla contributie la pastrarea atmosferei de sarbatoare.

Potrivit estimarilor, cel mai recent single al sau, un duet cu Daniel O’Donnell, va ajunge in fruntea clasamentelor in ajunul sarbatorilor.

Starul a mai realizat un cantec original de sarbatoare, “21st Century Christmas”.
Cu toate ca piesele lui Cliff sunt mereu asociate cu cele mai indragite cantece de Craciun, acesta a castigat doar de trei ori titlul pentru cel mai bun single, cu: “I Love You” (1960), “Mistletoe and Wine (1988) si “Saviour’s Day” (1990).

Vers-cheie: “We text our Christmas list and leave our mobile numbers to help out old Saint Nick.”

Girls Aloud – “I Think We’re Alone Now”

Oferta de sezon a celor de la Girls Aloud este constituita dintr-un cover a “I Think We’re Alone Now”, piesa fiind inregistrata pentru prima data de Tommy James si The Shondells in 1967.

Girls Aloud a mai ocupat locul intai in anul 2002, cu piesa “Sound Of The Underground”.

Vers-cheie: “Children, behave.”

El Chombo – “Chacarron”

“Chaccaron” este cea mai impresionanta inregistrare noua inscrisa in competitia pentru castigarea titlului de cea mai buna piesa de Craciun din acest an.

Versurile mormaite fara sens ale piesei vor face ca melodia sa fie una din cele mai indragite la petrecerile de Craciun.

Initial cantaretul Andy De La Cruz a intentionat sa inlocuiasca aceste versuri fara sens, dar prietenii sai l-au convins sa nu o faca deoarece forma originala a piesei provoaca buna dispozitie.

Vers-cheie: “Ihni Binni dimi diniwiny ani taime.”

McFly – “Sorry’s Not Good Enough”

In plina forma, dupa sase single-uri devenite numarul unu, cei de la McFly isi indreapta din nou atentia asupra topurilor.

“Sorry’s Not Good Enough” imbina armonia pop cu stilul rock.

Cu toate ca single-ul nu are o tema de sarbatoare clara, coperta infatiseaza trupa “impachetata” intr-o cutie de cadouri.

Vers-cheie: “Everybody makes mistakes and that’s just what we do.”

HotNews.ro, S.B., 23 dec 2006

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *