LIKE la pagina pentru a continua!emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup

Arhivă Stiri


Tuesday, December 12, 2017

Amazon.com – un nou record de vanzari

Sezonul sarbatorilor de iarna a adus pentru Amazon.com cele mai bune rezultate in cei 12 ani de existenta, a anuntat retailer-ul in cursul zilei de marti. Potrivit oficialilor companiei, peste 99% din comenzi au fost livrate in timp util, recordul fiind de 3.4 milioane de comenzi intr-o singura zi.

Unul din recordurile care cu greu va putea fi doborat il reprezinta vanzarea a 1000 de console Xbox 360 in mai putin de 29 de secunde, rezultatul fiind posibil datorita unei reduceri de pret de peste 60% fata de pretul de baza.

Un alt record a fost stabilit de vanzarile de medicamente contra racelii, suficiente pentru tratarea pasagerilor din 190 de aeronave Boeing 747, dupa cum calculeaza International Herald Tribune.

Printre cele mai solicitate produse se numara Ipod-urile, camerele digitale de la Canon si dispozitivele de navigare prin GPS de la Garmin.

Amazon.com a vandut de asemenea cel mai scump player digital, cu suma de 19.999 de dolari, fara ca marca acestuia sa fie insa dezvaluita, iar in topul celor mai bine vandute dvd-uri se numara “Piratii din Caraibe”.

In ciuda rezultatelor extraordinare, actiunile Amazon.com s-au depreciat cu 57 de puncte procentuale pe bursa Nasdaq, pana la valoarea de 39.67 dolari.

HotNews.ro, R.S., 27 dec 2006
Comment Form

  • BARRY: aveți nevoie de un credit de urgență prin e-mail acum: barryhonestloancompany
  • voyance gratuite par mail rapide: Penso, e attraverso tutti gli articoli, che tu abbia padroneggiato il tuo sogget
  • voyance Email: Record eccellente, continua in questo modo
  • Marius: Buna ziua domnu Gigi, Mă numesc Marius și aș vrea dacă puteți să mă aju
  • RecenziiReale: O colega de munca mi-a recomandat acest produs, dupa ce avusesem o disputa pe te