LIKE la pagina pentru a continua!emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup

Arhivă Stiri


Monday, December 11, 2017

Presa despre moartea Zoei Ceausescu

Zoe Ceausescu a murit cu discretie

„Mostenirea“ lasata de Zoe Ceausescu sotului sau, Mircea Opran, profesor universitar la Politehnica, si fratelui Valentin o reprezinta un proces pentru deshumarea parintilor. Avocatul sau, Haralambie Voicilas, a declarat ca familia va continua demersul deschis in justitie de Zoe, atit impotriva MApN, cit si Administratiei Cimitirelor din Capitala.

Marti, la Judecatoria Sectorului 5, va avea loc un nou termen. Cistigarea procesului ar presupune deshumarea parintilor si efectuarea unei expertize medico-legale pentru stabilirea identitatii celor care sint ingropati acolo, ea nefiind convinsa ca e vorba despre parintii ei.

„Eu cred ca la boala ei a contribuit si suferinta pe fondul incercarilor de a afla adevarul despre moartea parintilor ei“, a spus Madalin Voicu, un apropiat al familiei Ceausescu.

Integral in Cotidianul

Zoe Ceausescu n-a mai vrut sa traiasca

Madalin Voicu este unul dintre apropiatii fiicei fostului dictator. A venit la Biserica Elefterie Veche sa o vada pentru ultima oara pe Zoe. Cu el este si Serghei Mizil, fiul fostului numar doi in CC al PCR si actual prieten al lui Fane Spoitoru. Nici unul nu isi explica de ce Zoe a refuzat sa-si trateze grava afectiune si “nu a vrut foarte tare sa mai traiasca”.

Dupa zece minute de stat langa sicriul lui Zoe, cei doi pleaca intr-un SAAB verde, decapotabil, iar locul lor este luat de un cuplu de batrani in haine ponosite. Sunt vecinii lui Zoe si au venit sa puna o floare la cosciug. In fata bisericii parcheaza un “jeep” BMW din care coboara Gino Iorgulescu. E sobru, pus la patru ace si a venit sa aduca un ultim omagiu.

Pe langa el trece un batran cu sapca peticita, cu o sacosa in mana si cu doua lumanari. E un vechi simpatizant al “Unicului Partid”. Doua coroane mari de flori sunt coborate dintr-o masina. Una e din orhidee, cealalta din cale. Pe prima, un mesaj – “Adio, iubirea mea”. E semnata de Mircea, fostul sot al Zoei. Mica bisericuta e pazita de bodyguarzi la costum.

Integral in Gandul

Marius Lacatus deplange moartea Zoiei

Decesul Zoiei Ceausescu l-a intristat si pe fostul capitan al Stelei.

Acesta a cunoscut-o pe fiica fostului dictator in perioada in care juca pentru Steaua, iar fratele ei, Valentin, era mai tot timpul in preajma echipei.

Integral in Evenimentul Zilei

HotNews.ro, 22 nov 2006
Comment Form

  • BARRY: aveți nevoie de un credit de urgență prin e-mail acum: barryhonestloancompany
  • voyance gratuite par mail rapide: Penso, e attraverso tutti gli articoli, che tu abbia padroneggiato il tuo sogget
  • voyance Email: Record eccellente, continua in questo modo
  • Marius: Buna ziua domnu Gigi, Mă numesc Marius și aș vrea dacă puteți să mă aju
  • RecenziiReale: O colega de munca mi-a recomandat acest produs, dupa ce avusesem o disputa pe te